Walentine.com: På Minuten – Radions bästa program

När jag var riktigt liten brukade jag lyssna på programmet På Minuten. Då var det Margareta Krook, Stog Järrel och andra som satt i panelen. Nu är det andra personer men programmet är minst lika kul idag. För På Minuten är hejdlöst kul att lyssna på.
För er som inte vet vad programmet handlar om så är reglerna väldigt enkla. Man ska tala om ett speciellt ämne i en minut. Man får inte staka sig, tramsa ut och tappa fattningen eller sno varandras ämnen. Det gäller för resten av panelen att hela tiden försöka hålla koll och avbryta så fort fel begåtts. Allt ihop blir sanslöst kul 🙂

Om det finns någon som lyckats missa På Minuten så finns deras egen sida Här. Du finner också SR’s podradiosida om På minuten Här.

Dessutom finns ju även sidan www.podradio.nu. Där hittar du program för nästan ett år tillbaka.

Så passa på att ge dig chansen att skratta lite. Det är du värd! 🙂

Andra bloggar om: Radio

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *