Walentine.com: Nu kommer jag fjäska med er igen kära läsare ;)

Som ni vet har jag satt ihop en sida om George Michael och till sidan finns ett forum…

Att få ett forum att fungera är inte lätt, det är stört omöjligt att få igång det och i början är det extremt svårt att få ämnena att börja ramla in. Så därför vädjar jag till er alla nu att ni gör ett besök och skriver några snälla eller inte så snälla inlägg. Det måste inte vara ämnen om just George Michael men ni får gärna skriva om det 🙂

För er som känner att ni vill bara extra snälla så sprid gärna länken, jag blir så lycklig såååååå

Puss

P.s lägger in en bild här under på mig själv när jag är ett sött litet barn och bär omkring på blommor. För inte kan ni väl säga nej till ett barn?

blomsterpojken1.jpg

Jasså? Det räckte inte. Då lägger jag in detta då igen. Inte ens jag själv kan låta bli att le åt hur söt jag var 🙂

Har ni fortfarande inte gjort det? Ni saknar hjärta! Usch!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *