Walentine.com: Må djävulen ta virusmakare

Fick virus på datorn idag. Genom MSN kom det och jag vet att jag smittat minst 4 stycken till. Jag hade ett script på mitt MSN som gjorde att den tog emot allt automatiskt och sen va de kört kan man säga. Helt plötsligt började hela datorn bete sig skumt och sedan satte den igång att skicka samma mess till alla på min MSN lista.

Jag hade ändå tur, för jag har fått bort det mesta. Det enda jag lider av just nu är några popupmeddelanden som dyker upp emellanåt men har jag på den inbyggda popupblockeraren så störs jag inte av det. Värre är det för Isak den stackaren vars MSN skickade viruset till mig. Hans dator verkar ha lagt av helt och hållet.

Jag är egentligen emot dödsstraff men just spammare och virusmakare borde man göra undantag för. Eller varför inte använda dom som försöksdjur i plågsamma djurförsök eller något.

Blir så less :(…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *