Walentine.com: Ledig hela veckan lång

På grund av smart schemaläggning och snälla töser som är schemaansvariga är jag ledig hela denna vecka! Att det är helt underbart skönt behöver jag kanske inte tala om. Jasså, jag måste tala om det? OK då, det är skönt att vara ledig hela denna vecka.

Idag har jag roat mig med att titta igenom vad AMS har att erbjuda. Det fanns inte så mycket att hitta där faktiskt inte för mig i alla fall. En oduglig person är man helt enkelt, och det enda jag får överväga är väl att bli poltiker eller programledare till Förkväll på TV 4. Där kan vem som helst få jobb.

På onsdag skulle vi ha någon form av möte eller va det var på jobbet. Det är något som stadsdelen tagit fram. Man ska visst sitta i en grupp och spela ett spel och sedan diskutera hur man löser olika situationer. Själv skulle jag vilja ändra det spelet till att ledning och politiker i stadsdelen för spela och samtala om hur DOM löser olika situationer. Fast så blir det inte tror jag.

Jag berättade inte att jag var på Gretas för första gången på evigheter efter George Michael. Det var kul ur den vinkeln att det var kul att träffa sina vänner igen, men annars va de skit. Jag tycker verkligen inte om gayvärlden längre. “åååå akta er för nu kommer böööögen” Det är stilen som gäller. Bögar påminner allt mer om ledningen för Israel, resten får ni fundera ut själva.

Jag har märkt det på mig själv att jag den senaste tiden tappat all form av engagemang för bögar, kristna och allt sånt där. Antagligen är det väl bara en kris/fas man går igenom men det är förbannat tröttsamt. Någonstans inom mig finns en röst som skriker, “men skit i dom nu!”, och jag har nog ganska mycket lyssnat på den rösten. Kanske tystnar den, kanske inte. Jag ser mer fram emot tidningen där man får skriva på ett annat sätt och där ens egna värderingar ska försökas lämnas ute. Drömmen är att få intervjua Åke Green. Inte för att dissa honom utan jag skulle vilja sätta mig ner mitt emot honom och bara säga, “Förklara dig nu som DU känner”, men men drömmar är till för att drömmas

Annars gör man inte så mycket. Kroppen har varit helt ur spel sedan i fredags. Fötterna värker och magen krånglar, ungefär så som jag räknade med att det skulle bli. Saken är väl bara den att det känns som att det alltid blir värre och värre hela tiden numera men man ska ju känna att man lever.

Nej, nu ska jag sova. Såg nyss en helt sjukt bra film som heter “The Queen”. Den ska jag nog skriva några rader om i morgon eller så. För dig som inte gjort det men känner att du tycker jag verkar vara en snäll filur så kolla detta inlägg som låg här häromdagen och så tackar jag på förhand.

—–

Fick göra en paus…

Zuzzi har kommit på att sätter man sig på ena kortsidan vid akvariet framför lampen blir fiskarna helt hysteriska. När lysrören är släckte brukar de flesta fiskar simma dit där det finns något ljus. Fiskarna blir skiträdda då när de ser/märker av Zuzzis skugga. Hon i sin tur tycker självklart att det är skitkul med 35 fiskar som simmar omkring hur som helst. Stackars mina bebisar…

Jag älskar mina djur!

 Natti

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *