Walentine.com: Kultur – Om du vill tjäna pengar snabbt

Cecilia Stegö Chilò överväger att ta sin mille efter att hon sagt upp sig från jobbet som Jag-hatar-Public-Service-så-därför-tog-jag-jobbet-minister.

Grattis! 1.2 miljoner för en veckas jobb. Min sambo behöver arbeta i ungefär 6.5 år för att komma upp i den summan men man kan kanske inte jämföra de där två personerna. Min sambo jobbar ju faktiskt inom äldrevården där han försöker ge gamla ett värdigt liv och allt det där. Cecilia Stegö Chilò var ju faktiskt kulturminister i en hel vecka så inte kan man jämföra det inte. Hon har ju dessutom lyckas förstöra ungefär hälften av det hennes partis ledare byggt upp under flera år med sitt “nya moderaterna”
Klart hon är värd 1.2 miljoner. Det jag undrar lite är bara om det räcker för stackarn. Hon måste ju vara helt utblottad nu 🙁 Pengarna från hennes tidigare jobb är slut. Vintern är här snart också och i år kommer grönsakerna kosta mycket mer på grund av torkan i sommar.
*snyft*

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *