Walentine.com: Kära Vänner! Jag och Mike flyttar ihop

Som alla vet har jag ett gott öga till Mike, mannen bakom denna sidas design. Sedan första gången jag såg honom har hjärtat mitt hoppat till en extra gång varje gång jag pratar med honom, eller ser honom. Jag valde ju alex istället för att börja ragga på Mike och det är ju absolut ingenting jag ångrar idag inte….näääääääääääääääääää rå!

Saken är den i alla fall att jag ända sedan Alex försvann och blev skogshuggare försökt få flytta ihop med Mike. Jag har gång på gång poängterat hur bra jag tror att det skulle bli. Tillsammans skulle vi liksom bli oslagbara och ingenting skulle kunna göra oss illa. Mike har varit mer osäker. Han har tänkt att det kanske blir för stort, och för mycket jobb. Han har dessutom varit orolig för hur det skulle påverka oss på var sitt håll. Han menade att hur kul och bra det än skulle bli så finns alltid risken att man klampar in på varandras domäner liksom. Jag har stått på mig och inte gett mig. Jag har varit övertygande och kärleksfull och ikväll gav han sade han ja.

Kära vänner, jag och Mike flyttar ihop. Från och med idag kommer vi dela webbplatsutrymme.

Jipppiieeee

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *