Walentine.com: Kan du Joomla?

Jag söker, desperat!, efter en kvinna eller man som är någorlunda insatt i programmet Joomla. Det ska användas till ett projekt där jag insett att bloggprogram som WordPress etc inte riktigt räcker till.
Det som det behövs hjälp med är inte att starta en sida från grunden utan mer att fixa till en mall som redan finns. Inte grafikmässigt utan modulmässigt eller va det nu kallas inom Joomlavärlden.

Sidan ska sedan användas för att göra världen till ett bättre ställe att leva på. Någon direkt betalning kan det inte bli fråga om men jag kan bju på en kopp kaffe och en kram (du kan få slippa kramen om du vill 🙂

Jag blir mycket tacksam om någon som kanske kan undvara någon timme eller två av sitt liv hör av sig dels genom kommentar eller genom mail till: joomla (snabela) walentine.com (beklagar adressens utförande men spammet dödar snart min server)

Du kommer göra en insats och du kommer medverka till någon helt nytt inom internetvärlden i Sverige! Det lovar jag

Tack på förhand!

Walentine Andersson

Andra bloggar om: webdesign, hemsida, onlinetidning, joomla

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *