Walentine.com: Idag var jag en riktigt liten bitch…

Jag var sur idag för operationen blev uppskjuten på grund av att jag inte e tillräckligt frisk för en operation.
Så sur, arg och trött besöker jag Apoteket på Nordstan för jag skulle handla hudkräm. Där framför mig i kassan står en kille jag strulade med, som de så vackert heter, för säkert 9-10 år sedan. Vi kom aldrig överens och han va jävligt skum helt enkelt.

Väl framme vid kassan köpte han någon form av hostmedicin eller liknande och precis när han skulle betala sade han till tjejen i kassan att han också skulle ha ett paket kondomer, nämligen kondomer av märket Okeido. Till saken hör att Okeido är lite större än andra kondomer så…
Jag står där bara och känner mig sur och bitchig och så kommer det…

“men *namn* köper du inte fel nu? Inte behöver du den stora modellen”

Killen blir knallröd, lämnar allt och går från butiken. Tjejen i kassan tittar på mig när jag går fram och ler och jag ser att hon får bita sig i läppen för att inte skratta.

Ja det var dumt, men de är härligt att va bitchig ibland.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *