Walentine.com: Förkväll – Vad har vi gjort er för ont TV4?

Jag hade här tänkt skriva ett långt och argt inlägg om programmet Förkväll men så läste jag vad TV4-reportern Jonas Gummesson sagt om programledarna Carina Berg, Kayo Shekoni, Mari Jungstedt och Carolina Gynning. Jag kände att Jonas på en enda mening lyckades få ihop det på ett konstruktivt och bra sätt:

“De hårdspacklade skrikhalsarna borde inte ha fått göra programmet”

Aldrig har jag någonsin varit så överens med någon så mycket för de där 4 bimbobrudarna framställer sig så korkade så man är förvånad att dom hittat ner till Centralen i Stockholm för att spela in eländet.

Usch

Andra bloggar om: Förkväll, TV4

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *