Walentine.com: En fjortisbrud skriver…

Det är bara jag där. Jag i hela den där stora mörka lokalen. Jag står där och väntar och väntar. Jag väntar på dig. Jag har väntat i så många år, i så många timmar i så många dagar. Som jag väntat på den stunden jag befinner mig i nu. Stunden då du ska sjunga bara för mig och ingen annan.

Till slut börjar musiken spelas och din röst tränger fram. Jag skakar för jag är så nervös men också så lycklig. När du i nästa ögonblick går ut på scenen svimmar jag nästan. Så vacker du är, vilken röst du har och vilken känsla det är att vara dig så nära. Jag kan nästa röra dig, jag kan nästa känna dig.
Du sjunger, du dansar och du får mig att må bra. Jag vill för alltid var där jag är nu, just i den känslan och i det ögonblicket. Det vill jag aldrig lämna.

Efter en stund bär någon fram en stol åt och och du sätter dig ner. Ljuset blir först mörkt för att i nästa sekund bytas ut mot en strålkastare enbart riktigt mot dig. Det är då du börjar sjunga min låt, vår låt. Den låt som så ofta fått mig att gråta när jag varit ledsen och glad när jag känt mig nöjd.
Det är då jag inser det. Jag älskar dig George. Ja, jag tror jag älskar dig George Michael

(fan de är ju riktigt kul att vara fjortis ju 🙂 Ska bli det oftare tror jag)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *