Walentine.com: Aqurette din fege fan… (Svar på hans egna inlägg)

Aqurette skriver lite idag…
Låt oss citera:

Det är personer som Walentine Andersson som gjort att jag numera inte är medlem i RFSL och håller mig borta från “HBT-communities” på internet. Arrogansen, fördomarna och intoleransen som genomsyrar delar av den svenska homo-eliten är ofta lika motbjudande som den värsta frireligiösa homofobi. De är inte i majoritet, men de är så högljudda och “bitchiga” att de tar över varje sammanhang där de utgör mer än tre närvarande. Genom att spela ständigt förorättade gör de allt som inte är paketerat helt i enlighet med deras förutfattade åsikter detsamma som homofobi, vilket i praktisk politik innebär att liberaler och allmänborgerliga som samarbetar med kristdemokrater och värdekonservativa är förrädare. Trams, naturligtvis. Men det värsta är att de alltid vinner på sin oförskämda stil. RFSL har skadats oerhört genom åren av att så många duktiga, men borgerliga, bögar och lesbiska valt att inte vara med. Många har blundat för problemet, men jag tror det kommer att bli mer märkbart även för RFSL:s ledning nu när Sverige fått en borgerlig regering som innehåller de första två öppet homo- och bisexuella ministrarna.

Walentine är bara en högljudd fjant och inte viktig som person, men eftersom det är hans gelikar som dominerar de organisationer som säger sig representera även mina intressen så är han nog så irriterande. Det var delvis för att bryta denna grupps monopol på att företräda homo- och bisexuella som jag var med och startade tidningen QX på 1990-talet. RFSL-jargongen måste bli utmanad så att de inte ensamma får utgöra den allmänna bilden av oss som folkgrupp. Och med den nya regeringen och de många homo- och bisexuella riksdagsmännen från borgerliga partier kan jag konstatera att arbetet gett frukt. Det våras för en öppet homosexuell höger.
.

Arqurette, att du ens tar ordet fjant i din mun är komisk. Du är så enormt full med struntprat så man slutar aldrig förvånas över att det aldrig tar slut. Vad vet du om mig eller vad jag står för eller tror på? Jag har det senaste året kämpat som en dåre för att heteros och homos ska kunna gå sida vid sida, allt detta sedan prästupproret kom igång. Jag har skrivit kilmoterevis om det viktiga i att HBT personer också ska acceptera t.ex kristna. Acceptansen ska ligga åt bägge hållen. Vad fan har du själv gjort? Jag brukar inte läsa obetydliga personer bloggar men ett inlägg kommer jag ihåg från dig som handlade om att rösta på HBT människor i riksdagen. Jag anser att det är skitsamma vad personerna är, så länge de står för samma åsikt eller politik.

Nästa gång du har mage att kritisera mig utan att veta vad du skriver om så se till att man kan kommentera det du skriver. Fast det är väl så med dig att andras åsikter än dina egna inte är viktiga eller hur?
Varför blandar du ständigt in RFSL ihop med mig föresten? Fattar du trögt eller? JAG ÄR INTE MEDLEM I RFSL!
Du skriver om arrogans Aqurette. Det blir ännu mer komiskt med tanke på din egen stil. Jag skrattade när jag läste ditt inlägg när du i kommentarer här inte kan förstå varför jag skriver att du har en överlägsen attityd. Hela du strålar ju av “Jag kan själv”. Du får Jan Guillou att verka vara en riktigt mysfarbror i jämförelse.

Jag tänker inte acceptera att fega arroganta människor skriver som de vill utan att man ens får chansen att ge svar. Så jag blir väl tvungen att skriva här då.
Du är också rolig fördet saken handlar om är ju politik. Du verkar inte klara av att det finns vänstermänniskor som är homosexuella. Därför tar du i från fotknölarna och du hugger huvudet av alla som inte tycker som du. Oavsett om du är Moderat eller inte påminner din stil mer om Sovjets.

Fast en sak är ändå intressant…
Trots att jag är en fjant och inte viktig som person så lägger du ner tid och ork att länka till mig Aqurette. Tack för reklamen! Det är ju synd bara att du inte verkar förstå att den öppna och härliga regering du så ofta hyllar tar stryk av människor som du. Om du är en representant för den borgeliga sidan så har vi nu en regering som extremt mycket inspirerats av Göran Persson och sedan utvecklat det till något mer.

P.s Ta reda på fakta om mig tills nästa gång, din obetydliga fjant. Du lyckas verkligen få fram det sämsta i mig Aqurette. Det är en egenskap du är duktig på D.s

Andra bloggar om: walentine, aqurette

Intressant.se

Tillägg: Såg på intressant.se att jag skrivit arqurette och inte aqurette. Så blir det när man läser inlägg och nästan får en stroke av dom.

Uppdatering: Det blir lätt att man skriver dumma saker när man är irriterad, men det är ju ingen idé att stryka över det sedan och verka ännu mer tuff och stöddig. Så jag låter mitt stå kvar. Nej jag är fortfarande inte medlem i RFSL

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *