Walentine.com: VILKEN OBEGRÄNSAT STOR SKANDAL och FADÄS

Jag har alltid drömt om att få skriva ett inlägg som heter som dagens inlägg gör. Här förstår ni varför.

Idag var det till en början en lugn dag. Var en sväng på jobbet och donade lite och åkte sedan hem. Där tittade jag och Henke på utfrågningen som idag handlade om MP. Annars handlar ju valrörelsen helt och hållet om Folkpartiets sätt att skaffa information på. En redan tidigare taskig valrörelse har blivit ett totalfiasko. Jaja skitsamma, vi andra får vår chans när 40 och 50-talisterna är döda. Låt dom hålla på så länge.

Efter utfrågningar och annat ringde Emma och jag fick nästan en hjärnblödning under samtalets gång. Inte så att det var hennes fel alltså men jag fick reda på saker om jobbet som gjorde att jag nu bestämde mig för att “Nu i helvete räcker det”.
Vi har haft vikarier de senaste åren på grund av skola, andra jobb och annat. De flesta av dessa vikarier har varit toppen och är helt underbara människor men sedan kommer dårarna.
Faktum är att vi har alger i Östersjön som innehar en större nivå hjärnceller än några av de värsta nötterna som ledningen skickat på oss. Först hade vi en som var mytoman och ljög om ALLT, och med allt så menar jag allt. Ingenting hon sade var sant och hon var fullständigt totalt hysterisk. Denna person knäckte halva arbetsgruppen. Hon fick av olika anledningar sluta i förtid…

Den halva av min arbetsgrupp som inte knäcktes av första dåren håller på att bli totalt galna på grund av en annan “människa”. Den lataste jävla människa världen skådat. Sedan hon kom har det inte varit annat än bråk, tjafs och en jävla massa gnäll över saker som t.ex. att hon måste jobba. Hon trodde att äldevården handlar om pigga 20-åringar som själva skuttar upp ur sängarna. Får hon lyfta eller hjälpa till gnälls det om allt och inget och så gnälls det lite mer. Mest gnäller hon över att hon har så ont och det är så synd om henne etc etc. Hon lider dessutom av en oerhört kärlek till att förvrida allt man säger till henne så hon ständigt martyren. Gud jag vill klappa till henne nu när jag skriver om henne!

Nu är i alla fall saken den att hon hade viftat med ett papper idag om att hon inte skulle få lyfta längre för hon hade så ont. Vad det är för en jävla läkare som skrivit ut detta skulle jag vilja veta och sedan skulle jag vilja göra ett besök hos honom/henne. När jag i alla fall hörde detta fick jag nog. Denna människa ska bort från min arbetsplats, och det ska ske med fart. Så sant som jag heter Walentine ska hon bort. För hon förstör hela verksamheten.
Vi har gång på gång påtalat för ledningen hur det fungerar, eller hur det inte fungerar och alla som kan har pratat med henne, ingenting har hänt. Fanskapet ska bort! Hon passar inte in i äldrevården. Hon kan inte arbeta med folk, de boende tycker inte om henne och hon sköter inte sitt förbannade arbete. Vad i helvete har hon då där att göra? Det är inget jävla dagcenter vi bedriver.

Jag ska ta ett exempel:

Det är en torsdag och denna människa har köksturen. Ingenting har självklart hänt och utan den andra personalen hade våra boende fått äta direkt ur matvagnen. När sedan middagen ska serveras förvinner hon ett tag och kommer sedan tillbaka och ställer sig i köket. Hon gör INGENTING utan det är Henke som delar ut maten till alla boende, samtidigt som han får hjälp med drycken av en annan. Efter att middagen är serverad och de boende som vill lägga sig ligger ska våran avdelning ha möte. Disken efter maten har hon också fått hjälp med ska tilläggas.
Då går denna människa ner och talar med vår verksamhetsplanerare och säger till henne att alla är så dumma mot henne för ingen hjälper henne. Hon hade minsann fått servera maten själv, diska själv och göra allt annat själv också. Jag hörde allt hon sade för jag stod bredvid henne. Så har vi det! Är ni avis?

Men vet ni vad?

Nu räcker det! Nu har Walle fått nog. Nu tänker Walle, den hysteriska fjollan, göra något åt saken. För ingen annan gör ju det.

Hon ska bort därifrån!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *