Walentine.com: Uppmaning till Sveriges Politiker: Skärp er för helvete

Först får man genomlida ett år av socialdemokrater som kallar människor för Svartskallar och andra spännade skandaler. Efter det får vi genomlida en av de sämsta valrörelser på år och dar. En valrörelse där det på ena sidan står en butter man som vägrar inse att hans parti behöver förnyas medan det på andra sidan står 4 partier som är så kåta på makten så de går emot ungefär alla sina ideal och ideologier, några debatter hör vi inte förutom det vanliga tjatet om vilken politiker som hittat den pensionär som lider mest och vilken sorts barnfamilj man mest vill hjälpa. Frågor som jämlikhet och HBT frågor håller man utanför, istället diskuterar man viktiga saker som vargar i Norrland?!
Och nu har nästa skandal uppstått, där FP anklagas för att spionera på S som nu helt plötsligt anmäler allt sammans, och passar på att informera om det samma dag Moderaterna utfrågats i SVT. Nu FP att informationen kommer från SSU etc etc etc och cirkusen växer.

Nu räcker det fanimej. Har ni så kallade politiker inget annat att göra ska fan ingen av er sitta i riksdagen. Ni borde skämmas allihop för det är MITT land ni bedriver lekstuga med. Ska svensk valrörelse gå till på det här sättet kan vi lika gärna införa diktatur. Hur fan tror ni att unga människor som inte ens är intresserad av att gå och rösta nu ska kunna bestämma sig? Samtidigt klagar ni på politikerförakt och att ingen vill engagera sig. Ni är korkade på ren svenska och jag hoppas ni åker ut allihop.
När det mest seriösa i en valrörelse är Piratpartiet har det gått långt

Skärp er för fan!

Andra bloggar om: Valet2006, Val 2006, politiker, politikerförakt, maktmissbruk

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *