Walentine.com: Till er som har lite koll…

Jag blir väldigt road av att man ibland här får veta att folk som skriver kommentarer minsann har insikt och kunskap. Därför är det fel när jag tycker något politiskt som inte rör bögars rättigheter. Jag får sedan veta att personen som lämnat kommentaren minsann har insikt, något som jag inte har uppenbart och därför blir mina ord bara löjliga. Att många verkligen har insikt är väl en självklarhet men jag ska berätta en hemlis. Jag är inte bara bög! Det finns andra intressen i mitt liv

Så då ska vi se….

Jag har i hela mitt liv varit intresserad av politik.
Jag har varit med i ungdomsförbund och ett flertal organisationer
Jag har varit medlem i partiet och har blivit det igen efter valet den 17 september
Jag har deltagit i valrörelser

och ja just det…

Jag studerade 3 år på Viskadalens Folkhögskola, som drivs av bland annat Arbetarrörelsen. Förutom att där studera politiskt historia och religion förutom då även EU-kunskap så lyckades även jag bli ordförande i skolans studieråd, orförande i skolans kursråd och jag avslutade min karriär som ordförande i skolans elevråd.

Ja visst ja, en sak till..

Jag skrev ett tal när jag var 18 år som en känd svensk politiker använde sig utav i ett valtal

Hälsningar

En annan med i alla fall lite kunskap

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *