Walentine.com: Sverige skickar ännu en man rakt in i döden

En homosexuell man i Stockholm ska avvisas. Det har Migrationsdomstolen i Stockholm beslutat. Mannen själv hävdar att han riskerar dödsstraff i Iran på grund av sin sexuella läggning men detta räcker uppenbarligen inte till för att Migrationsdomstolen ska tillåta mannen att få stanna.
GP skriver idag:

Domstolen pekar dock på UD:s rapport Mänskliga rättigheter i Iran 2005, enligt vilken islamsk rätt visserligen föreskriver “grymma straff” för homosexuella handlingar. För män gäller dödsstraff vid penetration och piskning för annan form av sexuell handling. För könsumgänge mellan kvinnor utdöms hundra piskrapp för vardera parten.

Men samtidigt kan man enligt rapporten inte säga att de iranska myndigheterna aktivt förföljer homosexuella. De flesta homosexuella undgår fara om de lever “diskret och tillbakadraget”.

Migrationsdomstolen anser att det inte finns något generellt skyddsbehov för homosexuella iranier och inte heller någon konkret och individuell risk för mannen att återvända.

Alltså om mannnen ger fan i att leva som den han är funkar det för honom att leva i Iran. Sedan ett år tillbaka har utvisningarna av homosexuella till Iran legat på is sedan bilder på två homosexuella som hängdes kom ut i media. Nu verkar alltså detta stopp vara över och det är mer sorg man läser hur den hjärtlösa HBT politik detta land i grunden driver nu kommer ta död på fler människor.

Själv kommer jag under helgen ta reda på hur och sen tänker jag anmäla Sverige för brott mot de mänskliga rättigheterna. Nu får det fanimej vara bra. Det räcker nu. Sveriges dubbelmoral när det gäller mänskliga rättigheter ska inte få pasera obemärkt. Staten och nationen Sverige borde skämmas.

Andra bloggar om: Homosexualitet, mänskliga rättigheter, Iran

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *