Walentine.com: Sicken bluff Aftonbladet

Som alla vet ska våra invånare i kungliga hufudstaden få rösta på valdagen om man ska ha en skiten innerstad med trafikstockningar eller om man ska införa något som kan göra saker och ting bättre. Jag menar givetvis Trängselskatterna.

Sveriges svar på The Muppet Show, Aftonbladet, har nu en egen omröstning i frågan. Man ska först välja vilken kommun man bor i och sedan ska man klicka Ja eller Nej.
Saken är bara den att Aftonbladet missat den lilla detalj att lägga in en koll på om folk redan har röstat. Så du kan alltså klicka Ja eller Nej och välja alla kommuner som ska rösta på valdagen och dessutom kan du nu rösta Ja eller Nej hur många gånger som helst. Det vore nästan roligt om 10 miljoner av Stockholms invånare röstat i frågan 😀

Bra jobbat Aftonbladet

Andra bloggar om: Aftonbladet, trängselskatter

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *