Walentine.com: Propp eller inte

Efter råd här och på andra ställen ska jag kolla upp foten min. Fick en likadant anfall natten till måndag igen, verkar alltid komma när foten ligger raklång så att säga. Jobbigt som tusan e de i alla fall. Så nu ska det kollas upp ordentligt.
Jag gjorde ett extra framträdande på jobbet och insåg ganska direkt att det inte funkar att arbeta med foten sån. Jobba då kommer jag inte göra, det funkar inte. Jaja, vi får se hur de blir med allt. Man ska inte ropa Hej förrän man fått träffa Åke Green, som det så fint heter.

Jag funderar annars på att skriva ihop ett föredrag. Nu i dessa tider då man ska älska alla (utåt) så kanske man skulle kunna erbjuda ett föredrag på 1-2 timmar om HBT frågor etc. Man kan lägga sig bra i prisnivå och rikta in sig mot kommun och landsting. Tror det kunde vara nåt faktiskt. Om någon har nån synpunkt, åsikt eller förslag så säg det!

Annars går livet ganska långsamt just nu. Är trött men det beror mest på avsaknad av sömn på grund av fotproblemen. Mina små glädjeämnen i livet är Henke, katterna och fiskarna. Henke hitta fler yngel idag, och jag funderar allt med på att testa att lägga i ett paket kondomer till fiskarna för att se om de fattar vinken. Man märker nu annars att karet börjar stabilisera sig, ekologin fungerar helt enkelt. Nu har man genomlidit de första problemen som Nitritexplosioner och alger. Nitritet är borta och algerna har jag fått bukt med. Nu är det bara växterna som på beställning lade av. Detta sker alltid och jag vet inte varför. Några månader in är det som att de ger upp, men skam den som ger sig 🙂

Nej fan, jag har inget att skriva som ni märker 🙂
Är så trött så det blir inget bra alls. Skriver mer i morgon!

Natti alla


Inte min praktbotia men detta är och kommer alltid förbli min favvisfisk. De e så söta, charmiga och konstiga 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *