Walentine.com: Piga i hemmet redan efter nyår?

Maud Olofsson, som antagligen har det väldigt skitigt hemma och som ägnat valrörelsen åt att diskutera hur bra det är med städning hemma, säger enligt Expressen att hushållsnära tjänster kommer igång redan efter nyår om allt går som hon och Alliansen vill. Rikigt exakt vad en hushållsnära tjänst är verkar man fortfarande inte ha bestämt sig för men man vet att man räknar med att det hela kommer att kosta runt en miljard kronor. Dessutom räknar man med att detta projekt kommer ge runt 10 000 nya jobb.

Jag har aldrig riktigt förstått mig på Centerns kärlek till just hushållsnära tjänster. Att mer eller mindre gå till val på den här smörjan är helt sanslöst. Jag skiter fullständigt i om folk är så jävla lata så de inte orkar städa själva, men jag tycker fanimej inte att skattebetalarna ska betala för att folk vill leka Herrskap och tjänstefolk i sina hem. Alliansen vet liksom alla andra vilka som kommer få dom här så kallade jobben, och är det så Alliansen vill bryta segregationen så är det bara att önska dom lycka till.
Maud, får man mer i skatteavdrag om man har på sig ett fint vitt förkläde och lär sig niga också? Som på den gamla goda tiden du vet.

Andra bloggar om: Maktskifte, Centern, Politik

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *