Walentine.com: Ont, sjuk och ynklig

Min förkylning har gått över till mer, men så blir det när man har ett immunförsvar som en 95 årings. Det är bara att bita ihop.
Jag var på Apoteket idag och var fullständigt slut när jag kom hem. Stackars Henke måste tycka jag är dötrist för så fort jag lägger mig ner i soffan så somnar jag.

Så man gör inte så mycket på dagarna. Man sitter och krånglar med datorn lite och så sen vilar man lite. Håller på med den andra bloggen nu men det lär ta tid, fast det har man ju gott om… eller nåt.

Har verkligen inte lust att skriva nåt alls just nu så egentligen är det ganska dumt att man ens sitter här. Tålamodet är nere på noll samtidigt som man känner sig enormt rastlös för att man just inte gör nåt.
Jag avskyr att vara sjuk på det här sättet. Att vara sjuk är inget jag direkt är någon nybörjare på men just förkylningar, halsfluss och lunginflammation är jobbigt för man blir så påtagligt sjuk. Fast å andra sidan vet man att det går över.

Annars har inget mer hänt idag än att jobbet inte fick någon mjölk alls. Arla är verkligen ett superföretag. När något är slut på lager meddelar dom inte det och skiter i att ersätta det. Funderar fan på att köpa 2 mjölkkor till jobbet, tror det är mindre jobb med det

Natti!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *