Walentine.com: Hellre en död bög än ett dött får

Har ni tänkt på att i nästan alla dueller och utfrågningar har frågan om vargen tagits upp. Alla verkar vara överens om att Stockholm inte ska bestämma hur folket i Norrland ska agera när det gäller vargfrågan. Ändå tas den upp, som en viktig fråga inför Svenskt Riksdagsval

Men bögarna tar man inte upp nu, man är livrädd att behöva förklara varför partier som säger sig vara för något oftast röstar emot (eller hur kära M). Sedan ska man komma ihåg att man förlorar pengar och röster om får blir sönderrivna. En död bög kostar inget, och dom fick ju faktiskt uppmärksamhet under Pridefestivalen.

Vi värnar om alla människors lika rätt….. bla bla bla

Andra bloggar om: Val 2006

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *