Walentine.com: Gåtan bakom manlig homosexualitet löst

Två forskarlag, ett i Kina och ett i Kanada, och som haft nära samarbete med varandra tror sig nu kunna avslöja gåtan varför en del män blir homosexuella.

Den kända kinesiska forskaren Wing Fan Dang berättar i ett kommande nummer av “Science” att man efter 10 års forskning kan lägga fram resultaten som kommer att ställa alla andra teorier bakom manlig homosexualitet i skymundan.

“Ganska direkt upptäckte vi att alla män vi intervjuade och undersökte hade något gemensamt oavsett var på jorden de kom ifrån eller från vilka sociala klasser de var födda i”, berättar Wing Fan Dang

Totalt ingick över 4000 män i undersökningen som hittade ett märkligt samband mellan alla. Det man märkte var att alla homosexuella män har en penis

“Det vi upptäckte”, fortsätter Dang, “var att alla de homosexuella män vi undersökt hade en utväxt framtill. Den såg inte exakt likadan ut på alla, en del var kortare än andra och även tjockleken skilde sig en del men trots allt så verkar denna utväxt binda samman alla i gruppen vi undersökte.”

Forskargruppen tror nu att denna nyhet kan få stora betydelser i framtiden och för behandlingen av homosexualitet.

Allt enligt walentine.com (som idag läste ännu en teori om varför man blir bög och kände då att man blir jävligt less på det här. Forska för fan om något viktigt istället)

Andra bloggar om: Homosexualitet, skattepengar, idioti

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *