Walentine.com: Gå och rösta!

Va sjutton sitter du där för? Gå och rösta med dig, och gör det nu. Nej, jag vill inte höra om att du inte bryr dig för du är en av de som sedan gnäller som mest för hur jävla synd det är om dig.

Jag tillhör dom som anser att det ska vara obligatoriskt att rösta, vi ska införa rösttvång helt enkelt. Det är det enda som man i det här landet behöver göra för att påverka och det är bara vart fjärde år. Så GÅ OCH RÖSTA!
För dig som inte tycker att det ska vara tvång på att rösta så har jag ett annat förslag. Man får regga sig när man röstar, dom som sedan inte röstar blir också bortplockade ur samhällets omsorg. Man får ingen sjukförsäkring, inga bidrag eller hjälp och man får sköta sig helt själv utan samhällets omsorg. Ja menar, man är ju ändå inte intresserad av samhället så varför ska man då få hjälp.

Så gå och rösta!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *