Walentine.com: Fotont, benont och ryggont

Så brakade ryggen då ihop igen. Femte gången detta år. Det är egentligen inte så konstigt för med tanke på att jag går snett på grund av foten så blir ju belastningen på ryggen åt helvete. Så på måndagskvällen på jobbet när jag skulle böja mig ner sade det Pang! och mina kollegor fick ta över.
Så nu är man sjukskriven igen, hurra! Eller inte!

Så just nu gör man ingenting alls knappt. Ryggont kombinerat med en kropp som inte tål värktabletter så bra gör att man helt enkelt får vara en man och bita ihop. Det värker inte hela tiden, men nästan. Jag kan sitta en stund och sedan får jag gå omkring lite. Framförallt blir jag så trött av värken, känner mig totalt slut.
Jaja, jag ska sluta gnälla, jag blir inte friskare av det.

Fast jag var på APT möte idag, och det var spännande. Det är helt fantastiskt intressant att se hur en person kan framställa sig själv som offer. Det finns 2 saker jag inte klarar av och det första är när människor spelar dumma. Det finns inget som gör mig så jävla förbannad på ren svenska. Denna person är extremt skicklig på detta. Det andra saken jag inte klarar av när personen sedan inte ens har vett på att erkänna att hon/han förstår. Behöver jag säga att jag idag fick uppleva båda sakerna. Ibland när jag sitter med på möten brukar jag nynna låten “Titanic” med Mikael Wiehe för mig själv inne i skallen….

Annars upptas en del av ens fritid, både den riktiga och den icke planerade av funderingar på valet och resultatet som blev av det. Det blåser blåa vindar i Sverige just nu. Mest synd är det att vissa av dessa vindar blåser åt helsike för mycket till höger bara.

Nej, nu orkar jag inte sitta mer. Ska försöka lägga mig och läsa en bok jag kom över idag. Religionernas historia heter den och verkar mycket intressant. På lördag är det bokmässa och jag hoppas nu kan kommer kunna gå dit. För jag älskar bokmässan! Det är lite som ett paradis varje år kan man säga

Puss på er

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *