Walentine.com: En sjuk dag eller en sjukdag

Vilken förkylning jag dragit på mig, underbart! Näsan rinner,man har feber och det värker i bröstet. Det var säkert alla dumma böcker på bokmässan igår som smittade mig. Eller så beror det på att varenda kotte i Göteborg är förkyld eller på väg att bli det. Jaja, det går väl över men det roliga är att jag måste till läkaren i morgon, för en förkylning *sucka*
Jag lär inte kunna jobba med detta och då jag redan varit sjukskriven måste jag ordna intyg. Haha, så jävla dumt egentligen men jag ska inte klaga. Det kommer bli värre. När man läser allt som Alliansen tänker hitta på blir man mörkrädd. Undras egentligen om folk riktigt förstod vad det röstade på. Jag tror faktiskt inte alla gjorde det.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Tanken denna helg var att skriva men ingenting har jag orkat. Så det har blivit TV, läsa och så har jag börjat spela GTA 3 igen. Det känns härligt att bara åka omkring och döda lite. Muhahahah

Nu ska jag krypa ner med min bok, och 20 sek senare kommer Zuzzi hoppa upp och lägga sig över boken. Det är en tradition vi har i denna lilla familj. Zazza stör Henke när han läser och Zuzzi stör mig. Favoriten är när Zuzzi ska börja jaga muspekaren. Det gick väl an innan när hon var liten och skärmarna var stora och tunga men numer är det Zuzzi som är stor och skärmen väger ingenting. Så det brukar sluta med en stort brak.
Fast hon är för söt min lilla älskling 🙂

Idag flyttade också tre yngel över till mitt akvarium jag har i storarummet. Det är 3 svärdbärare som jag verkligen försöker vårda ömt. Den ena har en färgnyans jag aldrig sett innan så jag håller alla tummar för dom. Jag matar dom med härliga larver som jag först smulat sönder och får dom inte det får dom nukläckta smådjur som är mums för fiskyngel.
Idag fick jag också lära mig vad man ska göra om man är en lat räka på ca 3cm och man inte känner för att gå den långa vägen från ena sidan till den andra på akvariet. Man liftar helt enkelt med en praktbotia som simmar förbi.

Jag älskar mina bebisar

Godnatt

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *