Walentine.com: En fundering…

Som alla vet så har ju Sveriges Television alltid dåligt med pengar. Varje år skär man ner på någonting och i år är det visst nyheter och fakta som ska få mindre pengar. Man skyller på att ungdomar inte ser på sådana program bland annat. (Heja Public Service?)
Jag tänkte på detta när jag såg valvakan på SVT i söndags. Personalen som sminkade partiledarna hade jackor på sig där det stod Val 06 på.
Jag undrar: Måste verkligen sminket ha inköpta jackor där det står Val 06 på? För vem var dom jackorna? Var det för partiledarna så att de inte skulle känna sig osäkra eller var det för oss tittare så att vi skulle fatta vilket program vi såg på? Eller kan det vara så att det inom SVT läggs pengar på fel saker? Hur många andra hade såna jackor? Hur många sådana jackor har SVT köpt in? Vad kostade dom och framförallt:

Kan man kanske inte börja med att spara in på sånt? Det blir nämligen så fruktansvärt löligt att se sådant när man en annan dag ser en ledsen Jutterström sitta i TV och beklaga sig över SVT’s budget.

Andra bloggar om: SVT, Public Service

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *