Walentine.com: Stress och ännu mera stress

Lite samlade tankar i en väldigt osammanhängande dagbok.

En vecka till sedan är man ledig! Frågan är bara hur mycket semester jag egentligen kommer att få.
Egentligen vill jag stänga dörren om mig och inte öppna den förrän det är dags att gå till jobbet igen, men så lär det inte bli.

Jag har verkligen tusen saker att göra just nu. Walentine.com, prisparadiset.com, sexverket. com kräver sitt. Sexverket har jag inte gjort något alls med sen evigheter tillbaka, men jag tror fortfarande på det bara jag kommer igång med det hela.
Sedan har vi då walentine.se, min framtida idé som jag allt mer inser kommer bli det verktyg jag saknat. Jag har fått mycket respons och jag förstår allt mer att jag inte är ensam om att tycka att om sverige någonsin ska bli ett bra land att leva i måste bägge parter skärpa sig.
Detta har jag att göra, plus en massa annat. Dessutom måste jag komma igång med min bokföring, annars får jag farbror staten på mig. Usch

Önskar jag kände mer folk som brann för samma sak som jag, eller i alla fall som ville lägga ner lite tid på det. Skam den som ger sig, en dag lär jag få smaka på frukterna av mitt hårda arbete.

Var som ni redan vet på Måvis i helgen igen och det var skönt. Natten mellan fredag och lördag satt jag ensam på bryggan och tittade ut mot havet och soluppgången. Alla andra sov och det var så underbart tyst. Det enda man hörde var vågorna som slog emot klipporna och framför fanns där allt oändligt vatten.
Lika underbart som jag tycker det är att sitta så, ja lika hemskt är det att tänka sig att vi är på väg att förstöra detta mäktiga. Det hav som funnits jämt dör, och vi bryr oss inte.
Jag tror jag borde blivit en fisk istället. För kanske är havet och skärgården det enda som verkligen får mig att bli lugn. När jag sitter där på bryggan finns bara jag, och ingen annan än jag. Onda knän och hälseneinflammationer existerar inte. Värk och hugg i hjärtat är som bortblåsta och det enda jag känner är ro och sinnesfrid.
Jag hade kunnat stanna längre på Måvholmen men var tvungen att komma hem

Kul att så många läser Visst är du bög serien! Jag skrattade idag när jag såg maillådan. Någon undrade om jag totalt tappat allt grepp om verkligheten. En annan person tyckte att del 2 var det mest överdriva jag någonsin skrivit här. Jag kan lugna folk med att det blir bättre! Jag lovar ) Det finns en tanke med det hela.
Annars är det dåligt med kommentarer och det är något som nästan roar mig numer. Skriver man ett inlägg om dåliga bloggsverige blir det kommentarer med en gång, men annars är det svårt att få folk att kommentera. Jag skyller på RSS läsarna, allt är deras fel! ;)

I Göteborg är det mycket folk nu, och med mycket så menar jag mycket. Egentligen avskyr jag det men är samtidigt glad för Göteborgs skull. Det är kul att dom rott detta med EM i hamn och jag hoppas det blir succé. Det måste det bli för hela staden skull. Det är mycket ära som står på spel nu. Att det inte går i Stockholm gör bara saken ännu bättre.
Jaja, nu ska jag sova. Klockan är 4:17 i skrivande stund och jag har mycket att göra i morgon. Man ska jobba och röja och sedan ska jag ordna med en massa papper.

Stress, stress och mera stress.
Men det är kul samtidigt någonstans

Nattis och kramis

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *