Walentine.com: Sommarmiddagen över

Då var årets sommarmiddag för “mina” boende över. Mer folk än någonsin och mer persolnal också )
Allt flöt på fantastiskt bra måste jag säga. Alla visste vad dom skulle göra och alla gjorde det dom skulle.
De boende verkade också nöjda och en del var proppmätta redan efter förrätten. En boende klagade, men det gör denna människa alltid. Jag har aldrig seriöst under mina år inom mitt yrke mött en sån extremt bedrövlig människa men skit samma. Det är den personens problem. De andra var nöjda vilket var det viktiga.
Vi har också haft praktikanter denna sommar som verkligen räddat vår verksamhet. I morgon är sista dagen så jag köpte en blomma till tjejen som vi haft hos oss.
Våningen under hade istället en SÖT! kille som inte alls var fel att titta på idag. Det är något visst med killar i träningskläder ;)

Nu ska jag snart sova i alla fall. Är inte helt jättenykter. Av någon anledning fick jag äran att skåla med alla, och det blev många skålar och mycket nubbe men kul va det ) Ska kanske tillägga att jag inte jobbade “på riktigt” idag. Så ni inte tror att jag dricker på arbetstid )

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *