Walentine.com: Regnkaos i Göteborg

Med tanke på att SVT Text inte skriver om detta på framsidan så gör jag det )


Bilden kommer från Göteborgs Posten

Det regnar i Göteborg och med regnar så menar jag R E G N A R. Det är totalt trafikkaos i stan sedan Götatunneln fick stängas av i en riktning samtidigt som spårvagnarna och bussarna står stilla. De kommer helt enkelt inte fram.
GP (Göteborgs Posten) berättar dessutom:

En kvinna från Floda, på tillfälligt shoppingbesök i Göteborg tillsammans med sin 13-åriga dotter berättar att de var inne i en Cassels modehus i Östra Nordstan när taket plötsligt gav vika och vatten forsade in.
– Det drös ner vatten och det började blixtra i taket som delvis ramlade ner, säger Eva Olofsson på mobiltelefon

Uppe på Selma Lagerlöfs torg i Hisings backa rinner det numer en flod utanför matbutiken och varenda brunn är översmämmad. Lägger vi sedan till att det inte går att komma igenom en enda gångtunnel för tillfället så kan vi snabbt räkna ut att Göteborgs räddningstjänst har en hel del att göra.

Så nu vet ni det! )

Andra bloggar om: Göteborg, regn, oväder

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *