Walentine.com: Räkor, vin och Mike

Kan säga att titel på dagboken tog en mikrosekund att komma på )

Jag har fått 4 stycken små söta räkor till mitt akvarie. De är såååå gulliga. Jag har döpt dom till Ville, Walle, Viktor och Evert. Vet iofs inte om det är 4 stycken hanar men vem bryr sig? De är duktiga i alla fall och tvättar sand och tar bort alger. Min stora mal som jag har i karet har fått konkurrens om maten nu!

Annars hade denna dag varit en lugn och fridfull dag. Jag och Henke åkte in till stan och handlade en foderautomat till akvariet på jobbet. Någon jävla dum fucking idiot hade förra helgen gett en halvburk fiskmat så 2 fiskar dog, varav den extremt fina kampfiskhanen ingick där (
Det är nästan fantastiskt att det ska vara så jävla svårt att tända/släcka en lampa och ge fiskar mat på rätt sätt. Nästan fantastiskt att inte alla boende dör ibland på de stället (Ja, jag e sur) Nu ska det väl i alla fall bli lite mer ordning på det hela. Timer till lampan och mat som sköts automatiskt.Nu behöver ingen mer än jag ens se år karet.

Väl hemma igen tog vi det lugnt jag och Henke. Vi satt och tittade på sporten och blev lyckliga och lite stolta när vi hörde att EM i Göteborg går runt. HEJA GÖTET!
Tycker det har varit ett bra EM, bra arrangerat och allt det där. Till och med SVT har skött sig, även om jag misstänker att SVT Sporten har hemlängtan till huvudstaden nu. Stackarna och vara så långt borta.
Det var lite trist för Kajsa men Guldet “vi” tog var desto bättre.
Annars insåg jag hur gay jag är idag när jag kom på mig att gilla alla längdhoppstävlingar med killar bäst för kameran gjorde att man hade bra “utsikt”. Suck!

Kvällen tillbringade jag sedan med att byta vatten på mina egna bebisar och rensa bland vätxterna. Jag köpte nåt medel till akvariet som skulle vara bra för att få växterna att växa snabbare, och reklamen ljög inte. Jag fyllde en hink med växter som nu renova får ta hand om. De växer sanslöst mycket! Vilket gör att nu överlever ännu mer yngel.
När jag tömmer vatten kör jag ner en slang i filtertrumman och sen ut med vattnet i toastolen. Detta gör jag för att ingen fisk eller yngel ska kunna åka med. Idag hände det i alla fall, hur det hände vet jag inte men precis när jag skulle spola efter att ha tömt karet på rätt mängd vatten ser jag en guppy simma omkring i holken. Jag hoppas inte fler åkte med! Jag fick sån extrem ångest i alla fall, vilket jag alltid får när sånt händer. Jag hoppas att det lilla livet överlever, i skrivande stund verkar hon (ja det var en hona) lugn i alla fall men man vet inte med fiskar. I morgon eller i övermorgon kan hon va död.
Mera akvarietsnack!…


Inte mina praktbotior men mina är snart lika stora och självklart mycke sötare

Jag fick idag bevittna hur Praktbotian dödar och äter sniglar. Jag såg en snigel i akvariet och suckade för jag tycker inte om sniglar. Som tur var såg min största botia den också och den fullkomligt slänger sig över snäckan. Det ska tilläggas att jag inte känner till nån fisk som simmar så snabbt som botian gör. Det går snabbare än man fan hinner uppfatta det från ena sidan till den andra av akvariet. Den tar sedan tag i snäckan och skakar helt extremt snabbt till hela skiten bara ramlar ihop. Såg sanslöst elakt ut faktiskt men botian trivdes. När sedan allt var uppätet knacka den lite som den brukar göra och simmade iväg till sina kamrater. Behöver jag säga att praktbotian är min favoritfisk, ja förutom alla andra fiskar jag har då )

Nåja slut på fisksnacket

Efter akvariedonande satte jag mig och skrev. Skrivarlusten är verkligen tillbaka och då är det skönt att ha bloggen. Medan man får sitta och tänka och skriva om när man skriver romaner kan man i bloggen skriva som man vill. Här skiter jag i både grammatik, som ni säkert märkt, och i stavfelen. Här skriver jag av mig.

Efter ett sent samtal med Catarina var jag på väg att lägga mig men då ringer telefonen igen. Det är Mike som ringer. Han hade varit ute och var pratglad D Det är alltid kul att prata med Mike. Önskar att han bodde närmare eller så är det synd att han bor där uppe men jag tjatar på honom att han ska flytta ner. Mike e och kommer alltid vara min drömmis. Så är det bara.

När samtalet med Mike var över kunde jag inte somna så jag satte mig vid datorn igen. Peter var online och vi började prata som vanligt om djupa saker ;D
Jag har inte berättat så mycket om Peter men han är en av de i “askimsgänget” som jag har kvar kontakten med. Han är liksom jag en funderare och vi pratar mycket om ditten och datten. Han är tyvärr straight (jag skulle ge min ena njure för att ändra på den saken för han är verkligen MUMS) men är å andra sidan en väldigt vettig kille, trots sin läggning )
Det är så skönt att kunna prata om allt med en straight kille som inte hakar upp sig på att man e gay. Peter ser människan, det är en bra egenskap. Vi är dessutom ganska bittra människor bägge två så man har utbyte av nattliga samtal med honom. Peter är helt enkelt lovely! )

Så de har varit en ganska lugn dag, en sådan där dag då man inte behövt tänka så mycket. Såna behövs ibland dom också.
Nu ska jag sova. Jag såg precis en bild på Mike från den allra första IRC träffen. Fasiken va söt han e )

Natti alla!

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *