Walentine.com: Oljekatastrof hotar Medelhavet

Det är nästan kusligt att ingen skriver om den stundande katastrof som är på väg att ske i Medelhavet.
12 000 liter olja har läckt ut i havet efter att Israel bombade kraftstationerna i Jiyyeh den 14 och 15 juli, och ingen bryr sig.
Enligt FN finns det risk för att medelhavet står inför en lika stor katastrof som Exxon Valdez.

Denna händelse visar också att kriget i Libanon inte är någon lokal händelse som vi bara kan strunta i. Den visar att vi alla kommer bli lidande förr eller senare av Hizbollahs och Israels idioti, och det är dags att vi kanske börjar säga ifrån.
Sätt hårt mot hårt! Bojkotta ALLT som kommer från Israel och kräv att Libanon för skärpa till sig. Vi kan inte sitta och vänta på att några sega 40-talister ska börja agera i FN.
Jag förväntar mig att Israel kommer få betala saneringen av Medelhavet ensamma, för Libanon lär väl inte ha några pengar. Jag förväntar mig också rättvisa och att hårda straff kommer utdelas mot dom som ligger bakom dessa bombningar som lett till denna katastrof. Så länge kriget pågår finns ingen möjlighet att börja försöka hindra denna miljökatastrof att sprida sig så stoppa nu för helvete upp med att kriga!

Eller föressten, det är ju miljön det handlar om. Låt oss strunta i den och gå ut i den 30 grader varma uv-strålningen istället. Har vi tur kanske vi får se en fågel ligga och pinas till döds på en strand också.

Fy fan för människan, fy fan!

Andra bloggar om: Israel, Libanon, Miljön

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *