Walentine.com: När Världen Idag skriver…

Som alla kanske vet har RFSL drabbats av ännu ett attentat. När jag hörde om det slog mig en sak…
Hur det skiljer sig på nyheter och så information skickade till oss från Världen Idag.
Tänk er ett telegram som låter följande:

OBS! Följande telegram är “påhittad” men vi låtsas att allt stämmer

RFSL´s lokaler i Göteborg blev under natten attackerade av 3 män i 35års åldern. Hemmagjorda brandbomber slängdes in i lokalen och en man som befann sig inne i lokalerna misshandlades svårt.
Polisen har gripit 2 av männen som nu sitter anhållna misstänkta för mordbrand. Motivet bakom attacken ska, enligt källor från polisen, ha varit att dom under en gudstjänst med församlingen Livets Ord fått order från Gud att dom genast ska utföra attacken

Om Världen idag nu skulle skriva om det skulle det stå…

I natt slängde någon in raketer i homosexorganisationen RFSL´s lokaler. En man som bevittnade händelsen hamnade i bråk och vad som sedan skett är oklart. RFSL, som bland annat tycker att basuklubbarna ska få komma tillbaka, hamnar ofta i blåsväder och kritiseras ofta av flertalet kyrliga organisationer för sin ständiga kamp som t.ex innefattar att homosexuella ska få gifta sig. Man är också för en ökad användning av kondomer.
Världen Idag har försökt få en kommentar från RFSL`s ordförande men han vill inte kommentera händelsen. På frågan från oss varför detta ständigt drabbar RFSL bryts kontakten.

Andra bloggar om: Världen Idag, homosexualitet

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *