Walentine.com: Kommentarer om Ja! Visst är du bög

Det har kommit in en hel del mail från människor som brukar maila mig, då oftast när jag är en syndare. Nu är dom förbannade för att jag försöker få alla andra att verka vara det också.
Särskilt del 2 i serien har fått skit och en sak som verkar ha retat en del är att jag där påstår att ungdomar som har sex med samma kön som dom själva gör det för att det helt enkelt är naturligt för dom.
Normalt sett ska vi ju alla se detta mellan fingarna och klappa dom på kinden och säga, “Det går över”, men jag menar att det där är rent skitsnack.

Detta har jag fel i menar nu vissa och då kan jag inte låta bli att fundera lite på det och har då kommit fram till följande:

Det händer att killar och tjejer har sagt med samma kön i ungdomen och det behöver verkligen inte alls betyda att de är homo/bi. Nej ungdomar är osäkra och hoppar därför i säng med varann för det är en del i en process de går igenom Men borde man då inte också veta varför vissa blir homosexuella om min (och jag är ju inte ensam att tro så) teori nu är så felaktig. För om det kommer det ju 2 teorier om året ungefär.

Så uträkningen blir alltså då, enligt alla experter…

Ungdomar testar att vara nåt som vi inte vet hur man blir. De vet inte om de är det och vill inte vara det heller men vi vet att de inte behöver bli det även om de testar att vara det.

När jag ser det så ser min teori nästan smart ut ju!

Jo föressten, en sak till.

En Lars mailade och förklarade att anledningen till att ungdomar idag har sex med samma kön beror på media och den enorma homofixering som är *suck*
Lustigt, för jag känner till två personer, alla över 65 som också “testade” i sin ungdom. Även om vi inte tror det fanns inte vare sig Gardell eller Peter Jöback då, och rederiet hade inte hunnit fram till det berömda avsnittet med homokyssen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *