Walentine.com: Kära underbara läsare, nu behöver jag din hjälp

Jag vet att det antagligen är lättare att få en romantisk date med påven där vi inleder kvällen med att se hela serien Queer as folk tillsammans och avslutar den sedan med en romantisk åktur i en gondol där vi kysser varandra till tonerna av Enya som sjunger duett med Rammstein än att lyckas med följande försök, men jag försöker i alla fall…

Jag behöver nämligen din hjälp…

Som du säkert märkt leker jag med lite nya mallar och annat, och jag skulle vilja veta vad du tycker om denna mall.
Själv tycker jag ganska mycket om den, om än färgerna e lite trista just nu men det går ju att ändra. Det jag vill höra med dig om är om du tycker det ser ok ut rent allmänt. Strunta för tillfället som sagt i färger och likande och tänk på det med en mer “walentine känsla” )

Loggor och annat ska ju upp sen så då blir de ju lite mer “hemma” Jag ville ha en mall som just utstrålade lite värme och detta tycker jag gör det. Det var annars svårt att hitta mallar med 3 kolumner som gjorde det. Alla var så jäkla stela

Så säg din mening! Ris och ros.

Stort tack till dig eller er två som kommer lämna synpunkt )

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *