Ja! Visst är du bög! Del 2

Nu har du hunnit smälta del 1 och ångesten du kände under tiden du läste den har börjat gå över till funderingar. Du vet att jag har rätt i allt jag skriver, och du vet också om att jag inte ens närmat mig sanningen.
I del 1 talade vi ganska allmänt om hur saker och ting ligger till, och jag avslutade del 1 med att hävda att det finns fler bisexuella än vad det finns heterosexuella. Detta har lett till enorma protester inne i din hjärna, eller hur? För inte kan det vara så? Det finns ju män och kvinnor av någon anledning.

Jo det stämmer att det finns en ganska viktig anledning varför det finns två kön av oss människor. Anledningen är mycket enkel, fortplantning. Det behövs ju en av varje sort för att det ska komma nya barn till världen fast det visste du redan. Visste du inte det kanske du ska börja läsa någon månad på Grundvux eller så innan du fortsätter läsa här
Men varför hävdar jag då att det finns mest bisexuella människor? Svaret är lika enkelt som det är svårt att ge ett enkelt svar på frågan (fundera på den du!)

Vad är bisexualitet?

Den vanligaste och också mest felaktiga beskrivningen av vad bisexualitet är att säga att det är personer som tänder på samma kön och på det motsatta. Att förklara bisexualitet på det sättet är att förenkla saker och ting så de blir på gränsen till dumhet. I längden lyckas man också snurra till det för en väldigt massa människor.
Bisexualitet betyder mycket riktigt att man kan, och ibland vill, ha sex med bägge könen. Man kan dessutom bli kär i båda sorterna men det är extremt få bisexuella som ligger i någon gräns 50/50, alltså att dragningen är exakt den samma till bägge könen.
Bisexualitet innefattar alltså egentligen en enormt stor mängd människor som alla är mycket olika varandr. Det finns självklart dom som just är 50/50 människor men dom delar plats med människor som kanske inte tänder känslomässigt på samma kön utan bara sexuellt, eller sexuellt på motsatta könet och känslomässigt på samma.
Det finns dom som nästan helt och hållet enbart tänder på motsatta könet men som när de hamnar i säng med någon kan finna en enorm njutning av sex med samma kön. Dessa människor tänker inte på samma kön vid onani eller liknande och de tittar aldrig på pornografi innehållandes enbart deras eget kön. Ändå är dom bisexuella. Lägg sedan till femtioelva andra sorters bisexualitet och du förstår hur enormt stor denna grupp av människor är.
Det roliga är att allt fler människor faktiskt inser det och börjar leva och kalla sig det dom är. Det tråkiga är att det fortfarande finns alldeles för många som vägrar acceptera det och lever sitt liv i en lögn. Lägg sedan till ett land vars heteronormativ går rakt ut i skolor, sjukhus och hos psykologer och det finns stor anledning att fälla en tår.

Så om jag har förstått saken rätt så menar du att massor med svenskar springer omkring och mår dåligt för att de är bisexuella/bögar och ingen gör något åt saken?

Både ja och nej får jag svara där. Det finns massor med människor som egentligen är bisexuella, men som aldrig i hela sitt liv kommer må dåligt för att dom förnekar det. Dom personerna tar vi inte upp här. Däremot måste jag också svara Ja på din fråga för det finns ett enormt mörkertal bland självförnekarna.

Men är inte det för att det är så jävla inne att va bög/bi idag? Varenda kändis kommer ju ur garderoben ju

Ja de säger det. Så då säger jag…
Räkna upp 10 svenska personer som kommit ur garderoben de senaste 6 åren. Gardell och Mark får du inte ta med för dom kom ut redan innan du antagligen ens visste om vad bögar var för något

Men låt oss nu fortsätta. Detta handlar ju om att Sverige är ett land där massor med människor förnekar varför de är som de är. Detta hade man ju inte behövt göra i detta land där alla lever i harmoni och i samförstånd med varandra *host*
Vad är det då som gått så fel?

Landet Lagom

I Sverige är det viktigt att vara lagom. Allt ska vara lagom. Tjänar man mycket pengar betalar man mycket skatt så man har lagom med pengar kvar. Det finns ju mellanmjölk och det finns Friskis & Svettis. Allt ska vara lite så där halvperfekt, inte för mycket och inte för lite. Det viktigaste är också att ingenting är för bra och ingenting är för dåligt. Alla är jättebäst och ingen är jättebra men det är bra om den som är dåligast ändå inser att han är viktig.
Där har vi Sverige och den del av världen vi kallar västvärlden, och om det är någonstans det visar sig hur det ligger till så är det när vi kommer till det magiska vi kallar sex och samlevnad

Min penis är för liten! Nej då, den är normallång

Under en tid i mitt liv satt jag i telefon och lyssnade på ungdomar som tyckte att deras snoppar och bröst var för små. Det hände en gång per 1000 samtal eller nåt att någon stackare ringde och klagade på att han hade för stor. Efter dom samtalen hade man själv mindervärdeskomplex för även jag är ju en vara av företaget Lagom är bäst Sverige AB.
Många ungdomar som ringde, var i allt från 12 upp till 20 år. När dom var 12 år förklarade man att de inte hade något att oroa sig för. De hade ju knappt kommit in i tonåren än. När det var 17 åringar som ringde så blev det värre. För där kunde man inte komma med den ursäkten och det var då man som svensk upplysare skulle upplysa på det svenska sättet:
DU ÄR NORMAL!

Om en 17 åring är deppig för att hans penis är 12 cm i erigerat tillstånd bryr sig inte den 17 åringen om att lyssna på hur normal han är. Saken är ju den att 17 åringen faktiskt har en ganska liten penis, och chansen att den skulle växa till sig något nämnvärt är inte så stor efter 17 år. Ändå skulle man sitta där och förklara hur fantastiskt det var att ha en penis på 12 cm.17 åringen lyssnade inte, han satt och funderade på killen i klassen som sade sig ha 20cm istället. Sådana samtal slutade alltid med att 17 åringen som ringde inte fått någon som helst tröst. Att i ett sånt läge behöva lyssna på saker som, ” Det handlar ju väldigt mycket hur man använder den”, eller ”Många kvinnor tycker inte om stora” gjorde ingen skillnad. 17 åringen såg sig som ett missfoster och det enda han fick höra var att han var normal vilket slutade med att han såg sig ännu mer annorlunda och misslyckad då ingen ens förstod hans problem.
Samma sak var det med tjejerna som ringde in om sina bröst, eller de tjejer som fått mens tidigt/sent. Alla var normala och ingen förstod hur normala de var när jag försökte förklara det för dem
Sen då kommer vi till de som verkligen mådde dåligt, bögarna. Här dyker också en annan form av ”DU ÄR NORMAL” upp. För när en tonårskille som varit med en annan kille och som nu mår skitdåligt ringer in ska man inte bara säga ”DU ÄR NORMAL!”. Nej man ska också påtala att ”DU ÄR NORMAL MEN DET FINNS HOPP ÄVEN FÖR DIG!”

För saken är den att det Sverige säger till sina ungdomar är följande:
En del killar och tjejer ligger med människor av samma kön. Det är inget fel i det utan dom testar. Dom behöver inte vara det minsta homosexuella för att dom gjort så utan det där är en tonårsgrej som går över

Säger man det till en tonåring som inget hellre vill än just att slippa bli bög så har man redan från början sett till att denna stackare kommer få ett helvete framåt. För vem fan vill bli bög om man kan slippa?
Vem vill leva i en värld där folk verkar vara allmänt sexfixerade och där samma människor hotas och till och med dödas? Vem vill förklara för sina vänner att han är bög när han vet att vännerna kommer bli övertygade om att killen tittat på dom i duschen i flera år. Vem vill tala om för sin mamma och sin pappa att han är homosexuell när personen vet att pappa tycker att bögar är det äckligaste som finns?
Att då få höra orden, ”Det kan gå över” blir en hjälp för många. En hjälp som i långa loppet kommer leda till undergång.

Men snälla du! Så säger man väl inte till ungdomar?

Jasså, gör man inte? Läs en skolbok om sex och samlevnad så får du se.

Jaha! Så du menar du att ungdomar inte testar? Du menar alltså att alla som hävdat detta hur länge som helst har fel. Ska du göra dig ovän med alla i hela världen nu?

Tja, om de vill bli ovänner med mig så gärna för mig. Dessa människor som oftast läst Freud och Jung är också människor och blir, oavsett om dom vill det eller inte, också påverkade av samhället och dess normer. Precis som alla vi andra

Ja, ungdomar testar! Det ska ungdomar göra. De testar sin sexualitet, och de testar hur det är att bli skitfull. De testar dessutom hur det är att göra sina föräldrar till nervvrak och de testar hur det är att skrika ”Snutjävel” efter en polisbil.
Men varför skulle dom testa att ha sex på ett sätt som inte alls tilltalar dom? Jag köper det inte. Jag tror nämligen inte att människans sexualitet är riktigt så komplex och enormt besvärlig som många duktiga människor som fått läsa i Lund hävdar. Att människan är en komplicerad varelse är en helt annan sak men jag kan inte för mitt liv begripa varför samhället idag vill göra allt så förbannat krångligt. För varför testar ungdomar om dom inte är det? För att dom är dumma i huvudet? Eller för att de är jävligt skumma? Eller för att de vill göra tvärtom vad mamma säger? Nej jag hävdar att ungdomar är rena varelser. De är inte intryckta all skit som vi vuxna fått höra. De är inte färgade av det som vi ser som rätt eller fel och därför kan en ungdom leva som den är född till. Detta gäller absolut i dennes sexualitet. Alkoholen som tonåringen dricker för att bli skitpackad gör den ihop med andra. Sex med en människa av samma kön har han eller hon i stillhet utan kompisars närhet. För det sista personen vill är ju att någon ska få veta det. Jag har i alla fall aldrig hört talas om en 16 årig kille som sög av sin kompis för att imponera på sina andra kompisar.

Tycker du jag resonerar fel? Låt mig då fråga varför inte alla ungdomar testar sex med samma kön i så fall? Låt mig då fråga samtidigt varför det ändå finns så många ungdomar skriver i forum på Internet och inleder med orden ”Jag är fan inte bög alltså men…” eller ”Inte för att jag på något sätt är bög men jag skulle vilja…”, och om nu det är så att ungdomar testar sex med samma kön som en utvecklingsprocess på vägen till att bli vuxen så varför testar man inte andra sexuella läggningar då lika mycket?

Jag t.ex älskar hundar. Jag tycker att hundar är underbara djur och jag älskar att ligga och kela med en söt liten vovve. Betyder det nu att jag måste testa att ha sex med denna hund innan jag riktigt kan veta om jag är Tidelagare eller inte? Nej självklart behöver jag inte det. Varför måste jag då i min ungdom testa om jag är bög eller inte, borde jag inte veta det i alla fall?

Tja, att ha sex med djur är ju jävligt äckligt och perverst

För inte så många år sedan sågs homosexualitet som ett perverst beteende det också.

Så du menar att homosexuella är det samma som människor som ha sex med djur?

Är du släkt med Åke Green eller?

Ok då, vi lämnar det även om jag inte håller med dig alls, men du menar alltså att alla som testat sex med samma kön är homosexuella eller bi?

Nej det menar jag inte. Det finns många människor som tror att de är bögar utan att egentligen vara det. Varför de tror det kan bero på många saker, det kan bero på psykiska problem eller händelser i ens liv som gjort att man får för sig sådant. Se det som en form av självförnekelse mot sin heterosexualitet. Dessa människor räknas jag inte in här då deras problem är av andra slag men kom ihåg att dessa människor är i minoritet. Eller så består bögvärlden av en enormt stor procent psykiskt sjuka människor. Något som i alla fall jag inte tror på. Sedan finns det väl självklart ungdomar som gjort “dumma” saker någon gång, men inte tror jag för något ögonblick på att det finns någon inbyggd, “Jag måste testa att ha sex med samma kön” klocka som talar till de unga i vårt samhälle.
Fan, vårt samhälle formar oss att det är lättare att skylla på psykiska problem än att inse fakta om sin sexualitet, ser du inte det?

Ok, så om jag förstått saken rätt: Ungdomar som har sex med samma kön är egentligen homo/bisexuella och allt som sagts om detta i flera årtionden är fel

Ja, faktiskt så kan man förenklat förklara det så. Jag förstår om detta är svårt för dig att ta in, och antagligen för att du just nu funderar på det där som skedde i din egen ungdom. Som jag också skrev ovan finns det undantag men undantagen är inte, som man kan tro idag, det som det finns mest av. Jag förstår om det låter väldigt konstigt alltsammans så jag ska förklara mig lite till.

Metrosexualitet – Idioti på hög nivå

Numer talar man mycket om Metrosexualitet. Ordet Metrosexualitet är inte så gammalt. Det myntades av journalisten Mark Simpson 1994. Ordet är en sammanslagning av orden homosexualitet och metropolit. En metrosexuell människa är en homosexuell människa som inte är homosexuell kan man säga. Alltså en heterosexuell man som lever i samma sorts kultur som de homosexuella. Han intresserar sig alltså mycket för konst och för kläder och annat som homosexuella sägs tycka om.
De senaste åren används metrosexualitet som en förklaring bland många varför det tycks ha blivit en explosion bland straighta bögar. Jag hävdar mer att hela saken med metrosexualitet är rent skitsnack och det handlar istället ännu en gång om, i detta fall, killar som inte vill vara det dom är födda till. Istället hittar dom på de mest korkade ursäkter för att kunna leva det liv de lever utan att behöva ta det fulla steget till, för dom, The dark side of the force.
Det enda som ordet metrosexualitet medfört är att nu finns det ännu en chans för alla som inte vill vara bögar att kunna greppa efter ett halmstrå. Alltså ytterligare ett sätt för ett allt mer desperat heteronormsamhälle att försöka överleva.

Ok, men då måste du förklara..

Men alltså jag tänkte sluta här. Alla klagar ju på att jag skriver så mycket varenda gång jag skriver nåt på den här sajten

Jaja, men skit i det nu! Jag måste få veta en sak

Det låter nästan som att du börjar inse att jag kanske inte är helt ute och cyklar

Det sade jag inte, däremot undrar jag vad du bygger dina teorier på. Detta måste du fanimej förklara innan du slutar idag

Ok, jag ska sammanfatta allt jag egentligen menar med ett enda ord…

Heteronormen

Det är denna jävliga norm vi lever efter och har så gjort så länge vi funnits, med vissa undantag. Någon gång bestämde en extremt tråkig människa hur vi skulle leva och allt skoj förbjöds. Sex hade man för att skaffa barn, och vips gick man emot en av våra grundläggande saker som gör oss till människor: Sex för nöjes och kärlekens skull.
Människan är ingen liten insekt som föds, letar efter någon att sätta på för att sedan dö. Människan föds och letar sedan väldigt länge efter flera att sätta på innan hon dör. Ibland finner hon också någon som hon vill dela sitt liv med och då har hon sex ofta med samma partner. Ibland för att skaffa barn och ibland bara för att det är skoj och ibland har hon det på på tisdagsmorgonen på köksbordet innan bussen går till jobbet enbart för att hon är kåt. Det är människan det.

Så du håller med om att män och kvinnor måste leva ihop för att skaffa barn?

Det sade jag inte

Jo, du sade det själv nyss genom att påpeka att människan hade sex ibland för att skaffa barn.

Jag skrev som sagt ibland, och jag skrev inte att det nödvändigtvis måste vara med samma person som hon lever ihop med. Det där med att skaffa barn är en invand drift i oss, det är vår fortplantningsdrift och den finns hos alla oavsett läggning eller kön. Kom ihåg att barnbidraget inte kom till av evolutionen utan det var socialdemokraterna som hittade på det, även om dom är nästan lika gamla som evolutionen. Barn skaffar människan i alla fall. Bara för att man är homosexuell betyder det inte att mannens spermier simmar baklänges (kanske på 70-talet i och för sig när det var väldigt poppis med extremt tajta jeans bland bögarna men den tiden är tack och lov förbi)
Men heteronormen är det som sätter reglerna för hur familjen och hur människan ska se ut och hur den ska leva. Det är den som påverkar alla som är duktiga och kommer på smarta lagar. Alla lagar utanför heteronormen är annorlunda och lite konstiga.
Vi nämnde psykologer innan, tänk då på alla de psykologer och psykiatriker som av olika anledningar gått emot heteronormen. Det blir ett jäkla liv om dom direkt, och de psykologer som brukar säga att människan föds som ett oskrivet blad betraktas fortfarande som lite skumma av många i sin omgivning. Många av de psykologer som försökt ändra på synen har blivit tvingade att dö av hög ålder innan de får sitt erkännande.

Det är också heteronormen som förklarar att homosexualitet/bisexualitet är fel. Det är heteronormen som gör allt den kan får att forma våra barn och ungdomar så att dom ska bli så som vi andra: Stora lyckliga heterosexuella män och kvinnor som alla lever gifta med minst 2 barn per familj. Dessutom ska dom helst köra Volvo också, för den heterosexuella familjen passar bäst i en Volvo de kan ta till sommarstugan de ärvde efter sin extremt heterosexuella morfar. En morfar som sommaren 1923 uppe på loftet gjorde saker med saker med pojken från byn som han i resten i sitt liv funderat på. Saker han ägnade resten av sitt liv att förtränga bort från minnet, men som han aldrig lyckades bli av med.

Heteronormen krånglar också till allt för oss när den ständigt glömmer av att alla inte vill eller kan leva efter dessa tråkiga och gråa regler. Det är heteronormen och ingenting annan än heteronormen som är ansvarig för att så många homo och bisexuella människor mår så fruktansvärt dåligt.

Du verkar inte gilla heteronormen alls.

Jasså, märks det?

Man kan ju nästan tro att du hatar heterosexuella

Nej verkligen inte och jag har inga planer på att försöka förvandla hela världen till ett enda stort gayfält. Däremot anser jag tiden vara mogen för att sätta punkt nu för hundratals år av förtryck. Vi lever efter en förlegad oskriven lag som var omodern redan när man hittade på de här dårskaperna.

Ok, nu har du tjafsat i evigheter om detta men jag är fortfarande inte övertygad. Kan du ge ett bättre exempel på hur heteronormen krossar då?

Ja det ska jag göra, och du ska inte bara få ett exempel utan du ska få 5
Fast det tar vi i del tre…

Fortsättning följer!…

P.s På grund av problem med WordPress igen har det varit svårt att korrläsa denna text. Beklagar eventuella stavfel och konstiga meningsuppbyggnader. När WordPress vill kommer dessa korrigeras D.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *