Walentine.com: Fullt ös i modemet

Är det inte!

Idag skedde en total katastrof här hemma. Mitt bredband braka ihop totalt. ADSL modemet stod bara och blinkade, och jag skrek av förtvivlan.
Just nu är det ungefär absolut sämsta tänkabara tillfälle att ens internet inte funkar. Jag har tusen miljarder saker att göra och utan Internet funkar ingenting.
Givetsvis kunde ingen hos vare sig BBB eller Telia förklara först vad som skett, men efter några samtal fick jag tala med ett vettig kille på supporten som trodde att allt skulle lösa sig klockan 3 på natten. Då skulle dom starta om “mitt kort” i telestationen och mycket riktigt så började modemlampan skina i klart grönt härligt sken klockan fem över tre. Hastigheten däremot är just nu inte den bästa. Den är ungefär en tiondel av vad den brukar vara, men det får vi lösa i morgon.

Annars har denna dag varit lugn och skön. Jag och Henke åkte till Bibblan och lånade lite filmer och lite böcker. Jag blev lycklig för jag fick tag i I Claudius på DVD som jag ska se nu framöver. 10 timmar underbar fantastisk engelsk serie med några av världens bästa skådespelare. Det kan inte bli bättre.
För er som sett Rome och gillar den så se I Claudius. I den serien kunde dom göra drama utan att visa svarta män med stora könsorgan.

Jag har också kommit in i en Stefan & Krister period, framför allt en Full Frys period. Jag är inte så jätteförtjust i Stefan & Krister men just Full Frys är så underbar. Humorn är så underbart låg och dålig:

Edvin, ge fan i att stöta på kunderna. Fruntimmer handlar mindre om de är på väg att spy

eller

Kommer du ihåg när jag bjöd dig på mina köttbullar. Jävlar va bakfull du blev

Alltså jag skrattar så jag gråter åt dom. Underbart!

Nästa vecka är det läkarvecka. Då ska man gå igenom alla prover och skit igen. Har hittat nåt i armhålan som inte känns bra men vi får se. Jag vare sig tror eller fasar för något förrän jag vet. Jag har börjat lära mig att inte gör det för inte fan blir jag bättre av att gå omkring och vara orolig hela tiden.
Så tiden knallar på, och inte så mycket händer samtidigt som massor sker. Tidningen växer fram och jag sliter för att lära mig hur allt fungerar. Har också bokat in en intervju till slutet av augusti. Jag måste ju ha nåt att sälja också )

Nu är det natten. Lånade en Stephen King bok idag som jag ska börja läsa. Har inte läst King på evigheters evigheter. Det lär blir en viss skillnad på den och Kampen om Gud som jag nu läst 3 gånger. De e skönt att läsa faktiskt. Jag har delat upp dygnet lite nu så även om jag egentligen borde göra nåt annat så tar jag ledigt i alla fall. Vill inte bränna ut mig och jag skjuter hellre fram allt en månad samtidigt som jag trivs med det än att knäcka mig själv på vägen.

Puss på er alla!

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *