Walentine.com: Fotografera “Sommar på vår gård”

Bostads AB Poseidon som äger husen jag bor i här i Backa har en tävling där man kan vinna en digitalkamera. Bland annat står det:

Midsommarfest under äppelträden, grillkväll med grannarna eller ett vattenballongkrig. Hur ser sommaren ut på din gård? Du som är hyresgäst hos Poseidon kan vara med och tävla i vår fototävling. Skicka in dina bilder av ”Sommar på vår gård”, så är du med och tävlar om en digitalkamera och andra fina priser.

Så nu har jag en fråga till Poseidon…

Ska jag också ta kort? Jag kan ta kort just nu i skrivande stund om ni vill. Jag kan ta kort på dom ungdomar som nu i fyra timmar levt jävulen ute på gården och som kör omkring på sina förbannade mopeder mitt i nätterna. Sedan kan jag ta kort på den tjej som modigt gick förbi dom för en timme sedan och blev kallad hora för att hon inte ville prata med dom. Eller varför inte ta ett kort på min modiga granne som ändå som ensam tjej vågar gå förbi matbutiken på kvällarna där de står i klungor och anfaller allt och alla.

Efter det kan jag ta lite mer kort. Jag kan ta kort på lägenheterna de gjort inbrott i den senaste tiden. Fast Poseidon vill ha kort på blommor på gården. Vi ska som vanligt låtsas om att allt är ok, men saker är inte OK i Backa. Här är förjävligt och detta sker med Poseidons vetskap. Fast ingenting händer, absolut ingenting.
Jag har annars ett bra förslag…
Vräk dom jävlarna!

Det är så att man nästan börjar tycka att Medborgargarde är en bra idé.

Andra bloggar om: Göteborg, Backa, Poseidon

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *