Walentine.com: Det rör på sig….

Det rör på sig som pastorn sade när han blev frikänd för het mot folkgrupp. (Detta kan man ju också tolka som att det inte rör på sig alls, men det är ju en tolkningsfråga beroende på vilka man frågar ;) )

Jag drömmer ju om att starta en motpool mot tidningen Världen Idag och sånt elände. Så sakteliga tar man ett steg framåt. Jag har helt varit beroende på hur mycket folk använder sig utan den reklam som finns här och på Prisparadiset så tack alla ni som faktiskt klickat och uttyttjat de erbjudanden som finns här och på Prisparadiset. Tack vare er så börjar det äntligen hända saker.
Nu söker tidningen Walentine folk så besök gärna den lilla “reklamsidan” och varför inte då samtidigt anmäla ert intresse! )

Under tiden går pusslandet vidare. Det är mycket som ska sättas ihop, mycket som ska läras och mycket som ska ordnas

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *