Walentine.com: Det där med bloddonation…

Åsiktstorpeden skrev på sin sida om detta med bloggivning. Jag tycker alla ska läsa det!

Om jag sedan varit en dubbelmoraliserande svensk hade jag antagligen skrivit…

Är det verkligen bara jag som reagerar emot att personen bakom den bloggen får delta i medicinska studier.
Denna uppenbart ickeheterosexuella människa är ett hot både emot sin omvärld och sig själv. Det destruktiva liv han valt att leva ska inte drabba oskyldiga människor och genom sitt sätt att utföra sexuella handlingar kan han omöjligt bli en bra försöksperson i sådana studier.
Jag föreslår därför att homo och bisexuella inte ska få detltaga i medicinska studier alls. Om det efteråt visar sig att en av försökspersonerna varit homosexuell ska resultaten som framkommit i studierna omedelbart ogiltigförklaras.
När jag tänker efter så borde inte homosexuella få vistas på sjukhus heller.
Äh, förbjud homosexuella. Man ser ju på dom hur lössläppta dom är!

Nej, nu är klockan mycket! Ragget jag hitta på krogen ligger och väntar på mig. Hon är inte det mista het men verkar kåt och hellre det än högernäven. Bara hon ger sig iväg tidigt i morgon för då ska jag träffa en annan brud jag försökt få i säng jävligt länge nu.

Ska bli skönt med semester snart. På tisdag börjar den. Tror fan jag ska lämna blod då ockå. De kommer självklart fråga om jag haft några sexuella relationer, som om dom har med det att göra.

Andra bloggar om: Bloddonation, homosexualitet, idioti

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *