Walentine.com: Dagen innan Dagen Blä

Några timmar kvar och sedan är det dags. Jobbet ropar, och jag har ont i magen.

Annars blev jag både glad och rörd idag. Fick en litet paket från Erica med orden att jag inte skulle glömma henne. Som om det går att glömma henne och som att man vill glömma henne då! Nädu Erica, jag glömmer dig inte. Kommer och hälsar på dig snart, jag ska komma högre upp på den där jävla listan 🙂

Trivs väldigt bra med sajten nu, tycker designen är skitsnygg och jag trivs med färgerna. Ska försöka vara nöjd med detta ett tag nu tror jag. Jag vill inte bara ha en vanlig enkel svartvit blogg, de e helt enkelt inte jag så detta blir bra

Usch, magen värker på mig. Jag vill inte dit, jag vill verkligen inte dit.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *