Walentine.com: Bevara Äktenskapet är trams

I dag den 26 augusti kommer ca 52 000 namnunderskrifter lämnas över till politiker i Stockholm. Det är dom underskrifterna som Bevara Äktenskapet fick ihop, men detta är bara en första inlämning. För man fortsätter under hösten att skrapa ihop underskrifter.

Det är väldigt lustigt att Bevara Äktenskapet (som tidningen Världen Idag skriver mycket och gärna om) nu helt plötsligt ska fortsätta samla in underskrifter. För i vintras när dom startade räknade man med 100 000 underskrifter som skulle lämnas över i augusti. Alltså har inte Bevara Äktenskapet kommit dit man ville. Så då fortsätter man.

I fredagens nummer av Dagen säger bland annat Yvonne Andersson från KD:

“Mindre än hälften av folket stöder homosexuell vigsel, ändå vill man genomföra det. Jag är bekymrad över att man nonchalerar den opinionen, liksom namninsamlingen mot könsneutrala äktenskap. Det finns få frågor där vi har en så kraftfull opinion som i den här, säger hon.”

Man skrattar lätt när man tänker på att dom orden kommer från en kvinna vars parti som antagligen kommer hamna i regering för att 4-7% röstat på henne men över 90% är emot.

Bevara Äktenskapet har redan från början varit en falsk propagandamaskin som inte bryr sig om vare sig barn eller människor. Man insåg direkt efter Ynge Kalins uppror att man behövde en ny infallsvinkel i sin kamp emot de homosexuella. Därför försökte man gömma den enformiga tolkningen av Bibeln man hade i snack om FN och annat. Läser man de första 40 underskrifterna däremot inser man att Bevara Äktenskapet är samma trams som allt annat. För bland de första 40 finner man biskopar, missionskyrkan, pingstkyrkan, Ulf Ekman, Carin Stenström och så då givetvis Siewert Öholm.

Bevara Äktenskapet kommer att nå sitt mål med 100 000 underskrifter för de kommer inte att ge sig förrän de nått denna magiska siffra. Kanske kommer till och med denna lilla dolda hatkampanj att lyckas, men det blir bara för stunden. För det finns en sak som dessa “kristna” glömmer av. Gruppen emot dom växer och den gruppen är beredd att gå till strid, och vid min Gud så svär jag på att så länge jag fortfarande har ett hjärta som slår i kroppen min så kommer även jag delta i den striden.
Jag hoppas du också ställer upp

/Walentine Andersson

Andra bloggar om: Bevara Äktenskapet, Världen Idag, Dagen, Homosexualitet, Homofobi

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *