Walentine.com: Ångest inför arbetet

Snart är det dags att gå dit igen, till helveteshuset. Där ska man bråka om viktiga saker som mjölk och Time Care. Jippiiieee eller nåt. Det är egentligen ingen idé att man har ledigt för under ledigheten oroar man sig bara för att behöva gå till jobbet. Lika bra att flytta dit.

Idag har jag annars varit duktig och har haft en bakdag bland annat. Frysen är full med bröd, bullar och kakor nu. Det enda som saknas nu är vänner som kan äta upp dom, men jag får väl annonsera. Eller nä, jag vill ha mitt bröd för mig själv när jag tänker efter.

Vänner ja, undras vad dom gör. Det är nämligen så att från ungefär klockan 15 på fredagen till söndag kväll hör man ingenting knappt. Nu när man inte orkar eller vill gå ut varenda helg så blir det jobbigt. Är man mer eller mindre helgalkis, som en stor del av Göteborg verkar vara, är det jobbigt att vara nykter. Då blir det automatiskt också jobbigt med mig. Fast snart faller himmeln ner igen och då…

Jag sitter annars och har skrivarångest just nu, men inte av den vanliga typen. Saken är den att jag vill berätta en sak men orkar samtidigt inte. Gör jag det kommer det börjas ringas och hållas på och folk ska spela så fruktansvärt oroliga. Sånt evinnerligt skitsnack har jag ingen lust att lyssna på nu men jag lär väl återkomma till det om turen är som den brukar vara. Alltså inte på min sida.

Känner mig bitter och less just nu på allt men det går väl över det också, som det brukar göra. Jag får försöka ägna mina tankar åt det som är positivt och roligt istället. Som att Jag och Henke gjorde mycket skoj ihop den senaste tiden, vilket det annars varit dåligt med den senaste perioden. Vi har varit på allt från Bio till att flämtande stått och tittat på Martin i BWO när dom sjöng på Liseberg. Det känns skönt att ha Henke, för ensam blir man aldrig på det sättet.

Nej, det blir inget bra idag som kommer ur mig så jag går och lägger mig istället.
Kan avsluta med att berätta att Scart tyckte att Brent Corrigan såg ut som Alex. Jag ska personligen betala sjukhuskostnaden för Scart. Ett halvår på en trevlig psykmottagning behöver scart. Enda likheten mellan Alex och Brent är väl deras sätt att uttrycka sig när dom har sex. Ett ljust “nu” kommer ur dom ibland. Fast den ena snackar ju stockholmska och den andre amerikanska så de stämmer inte det heller. Sen är ju Alex straight också )
Lille Scart, synd inte han e gay men de är han för vettig för att vara.

Natti

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *