Walentine.com: Vita Pricken

Mina bebisar e sjuka, snyft!
Har märkt den senaste tiden att de “kliar” sig. Om du aldrig sett en fisk klia sig så går det till så att den tar sats mot en sten, rot eller nåt och så snurrar dom runt mot ytan samtidigt som de simmar emot. Ser iofs ganska roligt ut men jag vill inte ha kliande fiskar.
Idag såg jag första tecknen på Vita Pricken så det var bara att snabbt plocka ut filter och annat och in med medicin. Det är ganska cool medicin de får. 24 droppar som gör vattnet helt klarblått. Sanslöst att något kan vara så blått egentligen.
Nu ska dom få samma dos i morgon och sen dag 3 ska filter i. Ytterligare 4 dagar efter det ska ytterligare en dos i och efter det ska Vita Pricken vara borta, hoppas jag i alla fall.

Annars arbetar en Walle denna helg och det är segare än segast. Har ingen som helst lust att se mitt jobb just nu. Som tur är var det en lugn kväll idag och jag har bestämt att det ska bli det i morgon också.
Känner att jag inte har någon kraft till något. Blir så förbannat trött av allting just nu. Det är som om all kraft försvunnit, men å andra sidan vet jag varför så jag ska kanske inte gnälla.
Det kommer bli bättre. Det har jag bestämt.

Annars är saker och ting som de brukar vara. Jag håller mig ifrån vissa, och talar mer än gärna med andra. En del har jag bett dra åt helvete, andra har jag på ett mer saktligt sätt förklarat mitt adjö för. Några orkar jag inte ens säga farväl till, andra kan få undra.
Enormt mycket dramaqueen över det hela kanske men det skiter jag i. Mitt nya liv ska inte innehålla en massa strunt som inte ger nåt. Kraften jag har inom mig ska jag lägga på mig själv, inte på andra.

Men detta får räcka idag, jag skriver på ett annat inlägg som jag hoppas kommer göra en massa människor förbannade. Det heter…

“Ja visst är du bög”

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *