Walentine.com: Vem var Elin?

Det har varit ganska stressiga dagar denna vecka. Har flängt hit och dit. Dessutom blev jag beordrad in för att det saknades folk. Normalt sett brukar sommarperioden vara lugn, men inte i år. Total kaos på personalfronten kan man mer kalla det. Jag tycker faktiskt väldigt synd om våran verksamhetsplanerare som försökt ro i land allt detta, men som så ofta annars gick det nu också.

Jag passade också på att ta några dagar förra veckan då jag gjorde upp med en del gamla “demoner” och rensade bort lite lik i garderoben. Det var verkligen hög tid att göra det nu kände jag så det var bara att tuta och köra. Känns väldigt bra efteråt. Den tiden jag haft över har jag försökt lära mig programmet Joomla på, vilket inte är helt lätt men skam den som ger sig.

Annars mår jag inte så där skitbra just nu, men det beror mest på värmen. Jag klarar verkligen inte av denna värme så här länge. En av mina läkare tycker jag tills nästa sommar ska ansöka om bidrag till air condition ) Kanske borde jag testa någonting sånt för jag kan inte sova på nätterna. Det är inte att jag är varm, det är alltså så jag byter kuddar och sängkläder var och varannan dag. Detta ihop med den där håglösheten gör att jag känner mig enbart trött och less.

På onsdag ska jag laga middag till 50 personer, hur ska det gå?

Om ni undrad varför dagens inlägg heter som det gör…

Dom som vet vad det handlar om undrar också

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *