Walentine.com: Priset som årets dummaste svensk…

går i år till den, ursäkta mitt ordval, idiot som i SVT´s rapport beklagade sig över att båten som skulle ta honom från Libanon inte var tillräckligt fin. Den stackaren hade fått en lastbåt och han kände sig som, “En flykting på en bananbåt”.

Som en annan svensk får jag ju självklart beklaga detta. Tyvärr var Queen Elisabeth II upptagen.
Jag tycker att utrikesministern borde avgå nu när han inte kunde ordna bättre komfort för dig! Jag menar att det viktiga var ju inte att få ut er ur Libanon snabbt utan det var att få ut er snabbt och lyxigt. Dumma UD!

NÖT!

Besök intressant.se

Andra bloggar om: Gnäll, idioti, nötter

P.s För att slippa korkade kommentarer så…
Det andra stycket var lite mer menat som ironi D.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *