Walentine.com: Nu hyllar man Sverige

Läser i eländet Aftonbladet att man nu hyllar Sverige och UD för deras insatser i Libanon. Tänk så fort det kan ändras, eller KAN det helt enkelt vara så att media inte lyckades driva upp hysterin lika mycket denna gång?
För de har ju försökt. Mer eller mindre varenda dag sedan krisen började har någon eller några fått uttala sig om hur dåligt UD skött sig, värst var ju nöten som klagade på båten som skulle ta honom ifrån Libanon men honom har jag ju redan gnällt på. Denna gång verkade det inte gå, utan istället står Sverige som föredömme framför många andra länder.

Skönt tycker jag, främst för alla dom som arbetar på UD och som nu kan säga till sig själva att dom gjort ett bra arbete. Det behöver alla få göra ibland, och vidare är det ju också fantastiskt bra att evakueringen av Libanon ändå gick så snabbt.

Så Heja UD och heja Sverige!

Andra bloggar om: UD, Libanon

Intressant.se en sida där jag legat etta massor med gånger! )

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *