Walentine.com: Madonnafestival :)

Jag har den senaste tiden totalt snöat in mig på Madonna, igen. Det sker emellanåt att jag hamnar i sådana episoder. Då är det bara en artist som gäller och oftast brukar det då bli Madonna, George Michael eller en allmän dyrkan av 80 tals musik. Just nu är det alltså Madonna och mest är det Erotica. Fy fan vad bra den är! För att inte tala om hennes senaste album, sanslöst bra låtar allihop men mest och bäst är Push, Jump och Sorry och,,, äh alla är bäst! )
Så jobbet gick av bara farten idag. Att arbeta inom äldrevården är helt OK när man arbetar med 2 stycken som man kan sjunga Madonna ihop med. Aldrig tidigare har en diskmaskin på den avdelningen fyllts på så snabbt samtidigt som man sjunger “Erotica, put your hands all over my body”

På tal om body, mitt nya liv har börjat bra! 5 kilo ner i vikt på 2 veckor! Heja Walle! ) Det är en jävla massa kilon kvar men skam den som ger sig. Allan Carr har lärt mig, tillsammans med Katarina ;) , att man inte ska tänka, “Jag får se hur detta går”.
Tänker man så är det kört redan från början. Nej, istället ska man tänka, “Detta klarar väl jag så klart”. Man måste ha den inställningen, och man måste tro på det man gör. Så är det!
Så nu äter jag lite bättre och rör mig lite mer. Jag är väl insatt att jag får ta det lugnt, och antagligen lugnare än vad andra skulle behöva göra, men 5 kilo ner är bättre än 4 kilo ner och det är hur mycket bättre som helst än inga kilo ner alls så jag är helnöjd. Jag kommer vara så fin när George Michael kommer hit och sjunger sina ballader för mig i oktober. När han ser mig stå där i publiken kommer han hoppa ner från scenen och springa fram till mig och säga,”Det är dig jag letat efter i hela mitt liv”.
Jag kommer då med vänlig röst säga, “Jag har väntat på dig George”.
George tar mig då i sin famn och bär upp mig på scenen (han kommer ju orka det då eftersom jag tappat en massa i vikt). Sedan sjunger vi “Don´t let the sun go down on me” tillsammans och hela Göteborg kommer stanna upp och tårar kommer spillas över den kärlek som vi strömmar ut.

Nej jag går inte på något! D

Mitt stackars akvarium är alldes blått av medicinen som mina små bebisar fått mot Vita Pricken ( Ingen mat har dom fått heller och dessutom är filtret bortplockat så vattnet är alldeles smutsigt. I morgon ska filter sättas i och på kvällen ska dom få lite att äta. Efter det ska jag vänta i 5 dagar och sedan ska ytterligare en omgång av medicinen sättas i. Efter det ska det förhoppningsvis vara över.
Som om inte detta räcker till så har fiskarna på jobbet drabbats av något som heter Bukvattensot. Enklast att förklara denna sjukdom är att det är en bakterie som får fiskarnas organ att helt enkelt ruttna bort. Sjukdomen är lättbotad om man märker det i tid men jag var ju borta en vecka och ingen märkte att några av fiskarna såg ut som ballonger. Nu ser det ut som om eländet spridit sig ( Det är jobbit för de gamla kommer bli helknäckta om fiskarna dör. Några av våra boende är enormt engagerade i akvariet. Hoppas det går bra i alla fall.

Nej nu ska jag krypa ner i min säng och sova. I morgon kommer Poppe hit och vad passar då bättre än att sjunga:

Erotica, romance
I’d like to put you in a trance
Erotica, romance
Put your hands all over my body

😛

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *