Walentine.com: Krisen i Mellanöstern – Bögarnas fel

Det är bögarnas fel att krisen i Mellanöstern blommat upp. Det hävdar bland annat rabbin Moshe Sternbuch i Jerusalem och han är inte ensam. Flera judiska präster menar att det bland annat är Worldpride som startar den 6 augusti i Jerusalem som lett fram till dagens stridigheter.

Även flera muslimska ledare menar att Wordpride måste stoppas och även dom ser ett samband med Libanonkriget och WordPride. Ibrahim Sarsur som även är medlem i Knesset varnar också Pridedeltagarna att besöka tempelplatsen i Jerusalem. “Gör dom det blir det över våra döda kroppar”, säger Sarsur.

Se där! Judar och muslimer kan ju samarbeta! Det gäller bara att se till att de får en annan fiende ju

*suck*

Andra bloggar om: Judar, Muslimer, Israel, Worldpride, homosexualitet

P.s Besök Intressant.se vetja! d.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *