Walentine.com: Judar, Krig, Slappa, och så då Erika (jag lovade att hon skulle få särskild plats idag) :)

Om jag börjar med förmiddagen så betydde den slappa. Fast jag vaknade redan tidigt på morgonen av att jag spydde. Varför jag spydde vet jag inte riktigt. Jag kunde inte andas när jag vaknade och sen spydde jag ner allt som fanns. Hade sen fruktansvärt ont i halsen men somnade i alla fall om igen. Har inte mått illa under dagen eller så men det var väldigt otrevligt.

När jag sedan vaknade igen orkade jag inte krypa upp ur sängen utan jag gjorde som jag brukar göra ibland. Jag kryper ner lite i sängen och lägger mig på sidan och ser rakt in i akvariet. Då ser jag inte kanterna på karet och kan helt och hållet drömma mig in i en drömvärld där jag är en fisk som bara ser andra fiskar. Jag har en ny kampfisk föressten! Det har jag glömt att berätta tror jag. Jag skaffade honom för 3 veckor sedan. Min gamla kampfisk Gustav klarade inte riktigt av alla fina fiskar jag har med sina stora fenor. Det slutade med att det till slut bara var Gustav som hade sina fenor kvar så han fick flytta till ett annat akvarium tillsammans med sina 2 damer. Fast innan det hade någon annan fisk tröttnat på Gustavs ständiga jagande och bet tillbaka. Det såg ut som Israel hade besökt mitt akvarium den morgonen jag upptäckte det.
Min nya kampfisk heter i alla fall Mike och är alldeles blå förutom på bakre fenorna som är klarröda. Han är sååå fin och så stilig. Som Mike helt enkelt )
Jag har annars gett upp tanken på att namnge mina fiskar nu. Jag har satt som regel att bara dom fiskarna som har en länge över 10 cm inkl stjärtfena får namn.
När jag insåg att jag var tvungen att kliva ur sängen sprang jag upp och fixade i ordning 2 ärenden på snabb tid. Av någon anledning kände jag mig först väldigt kreativ och fortsatte sedan under ett tag att vara duktig. Så jag donade och ordnade lite med en massa olika saker.
Jag följer nyheterna ganska intenstivt just nu. Israel intresserar mig och det skrämmer mig.
Det är svårt att förklara känslan jag har för detta land. I hela mitt liv är jag lärd att det är “mitt” land. Det är där jag hör hemma och det är där “mitt” folk är. Samtidigt känner jag inte igen det land jag hört om. Senast jag var där exploderade bomber ett kvarter bort. Människor dog och skadades och samtidigt såg jag hur samma land förtryckte andra. Jag kände då mer än någonsin att det var fel. Israel är fel helt enkelt och jag kan inte ens förklara riktigt på vilket sätt det är fel. Det känns helt enkelt inte rätt.
Därför är det med vemod och sorg man ser vad som sker just nu, för jag ser inga vinnare i detta krig och förlorarna är vi alla.

På kvällskvisten åkte jag ner till kajen och träffade Markus och Erika. Vem Markus är har jag ju berättat måååååånga gånger men Erika har jag inte nämnt så ofta (något hon påtalade idag ;) )
Erika är i alla fall tillsammans med Gustav (den jäveln) Hon är en snygg tjej! och här snackar vi stil. Lika mycket som hon kan snurra runt ett segel på en segelbåt, ja lika mycket kan hon snurra till hjärtat på den allra mest homosexuella kille.
Alltså hon har verkligen stil och finess denna tjej och även om jag inte träffar henne så ofta så är det kul dom få gånger jag gör det. Hon kan verkligen få en att må gott. Även om jag bara ligger på plats 49 ( *snyft*
Så det var en trevlig kväll. Vi hamnade på Casinots servering. Detta ställe måste ha världens sämsta service men det är ju skattemedel de jobbar för så man kanske inte ska ha några höga krav. Det var i alla fall verkligen skönt att sitta nere vid älven för jävlar vad kvavt det var idag! Usch, jag är så less på värmen. Det skulle ha varit gott med en iskall cider eller öl men ingen alkohol för Walle inte!

Väl hemma igen så avslutade jag dagen med ett låååååååångt samtal med denna sajts Webbie, allas vår Mike. Vi hann nästan lösa alla världsproblem under samtalet och det kändes som på den gamla goda tiden. Saknar dig Mike! Din lille snutte *fnittrar hysteriskt*
Även Seth hann jag med att prata lite med innan han, den stackaren, skulle fara till jobbet mitt i Danmark. Kul att prata med honom, blir för sällan numer.

Så denna dagen har ändå varit ganska bra. Har just nu stängt av min hjärna lite. Den är på semester. Fast å andra sidan, vilken dag blir inte bra när man är tillsammans med Erika )
*kram* på dig bruden och jag är inte nöjd innan jag kommer ikapp Markus på listan. Bara så du vet det! D

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *