Walentine.com: I’m Gonna Tell You a Secret

Jag är förälskad, jag är förälskad i Madonna. Eller det har jag nog varit i 20 år nu, men efter att inatt ha sett I’m Gonna Tell You a Secret är kärleken fulländad i sin starkaste form.
Vilken film! Vilken artist hon är! Vilken människa hon är!

Madonna är ett företag, ett företag som hon driver stenhårt och skoningslöst där produkten är ett kunden (fansen) får 100% av henne själv. Det visar hon i I’m Gonna Tell You a Secret både starkt och gripande.
Där finns musiken, hennes stil, hennes humor och extremt vassa tunga, men där finns också kärleken till hennes dansare och personal runt henne. Ansvaret hon känner inför dom som ger allt för henne och där finns också Madonna: Småbarnsmamman med ett inte alltför vanligt arbete.
I I’m Gonna Tell You a Secret visar sig också en allt mer politiskt Madonna. En människor som allt mer vill att folk ska börja bry sig, och börja engagera sig. Det viktigaste är inte alltid att rösta rätt, det viktigaste är att rösta.

Så för dig som inte redan hunnit se I’m Gonna Tell You a Secret så gör det nu! Det är en av de bästa “bakom” filmer jag sett. Bilderna från själva scenshowen är underbara och det blir aldrig långtråkigt. Madonna bjuder på sig själv till max, liksom alla andra gör och när filmen är slut vill man se om den igen, och igen och igen.

För mig är Madonna den största artist som levt, och den platsen lär hon ha i många år till. Hon är kanske den enda riktiga stjärna vi har, och hon är en artist som brinner för det hon gör. Madonna är helt enkelt bäst!

Andra bloggar om: Madonna, Musik, DVD

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *