Walentine.com: En helvetes jävla pissdag

Jag tror att denna dag faktiskt kan gå till historien som en av de värsta i mitt liv faktiskt. Den började med att jag fick jobba dagtur efter att ha sovit en hel timme. Jag tror inte jag behöver berätta hur dagens arbetspass gick. För att ta ett citat:
“Jag gick omkring som en zombie”

Väl hemma så blev jag tvungen att ringa kommunen för att prata med dom om min lön som inte stämmer ett skit. Jag fick då veta av en gammal otrevlig subba att dom minsann inte gjort fel. Att jag fått 1500 för lite var inte deras fel, men vems fel det var fick jag aldrig något svar på.

Efter det försökte jag få ordning på Jockes dator som jag suttit med i veckor nu. Efter många om och men funkar den halvbra men sen kommer katastrofen…

Jag sätter sedan mig vid min egna dator och då kraschar hårddisken, den viktiga hårddisken. Där jag hade allt viktigt sparat. Texter på sammanlagt hundratals sidor och kort från 5 år tillbaka. Det är kort från jobbet och från fritiden. Besök man gjort och kort på vänner och bekanta. Allt försvann från hårddisken. En del av korten har jag framkallat och även lagt upp här, men det mesta försvann. Det är mycket minnen som försvann med en gång.
Dessutom försvann allt från Nattsudd Online och sånt, vilket var väldigt tråkigt (

Fast ärligt det som jag ändå sörjer mest just nu är att allt jag hade av Alex försvann. Jag hade sparat några kort som jag “gömt” undan. Inga speciella kort så men några som jag skulle kunna ha någon dag om jag ville se att det hänt på riktigt.
Nu är dom borta, och Alex är faktiskt numer bara en demon. Jag har inte ens ett kort kvar på honom.

Jag är mer ledsen än det verkar just nu, men jag har sovit 2 timmar de senaste 2 dygnen så jag är totalt utpumpad. Jag har dessutom suttit de senaste 8 timmarna och försökt rädda hårddisken, men utan resultat. Robban va snäller och försökte hjälpa till han också, men vi fick det aldrig att funka och till slut gick hårddisken från ständigt hackande till att den dog totalt. Med tanke på att skiten bara är 6 månader gammal tycker jag synd om Samsungs support i morgon, det kan jag försäkra.

Henke “klarade” sig lite bättre än jag för jag skickade över hans mapp till den bärbara datorn, men jag skickade aldrig över min egen för då hade det inte fått plats. Så Henke har i alla fall lite kvar, själv har jag nada.
Tänk 5 år bara borta VIPS.

Men det sörjer att korten på Alex försvann, det gör faktiskt det. Någon gång kanske dagen skulle komma då jag skulle kunna ha sett på dom korten och lett lite. Nu får jag inte den möjligheten.
Nu är du borta Alex, precis som du ville

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *